Már tréfálkozott a kórházban az a 21 éves fiatalember, aki néhány órával korábban leugrott egy tízemeletes épület tetejéről Celldömölkön. A férfi óriási szerencsével úszta meg élve a zuhanást.

Komoly indulatokat váltott ki az a majdnem hihetetlen kategóriába tartozó celldömölki eset, ami tegnap történt a Vas megyei Celldömölkön – számolt be róla a 112press.

Egy 21 éves fiatal – elvileg szerelmi bánat miatt – leugrott egy tízemeletes épület tetejéről, de mivel egy fa ágai csökkentették a zuhanó test sebességét és a Mazda teteje is sok energiát elnyelt becsapódáskor, ezért a férfi túlélte a zuhanást. Sőt, beszélni is lehetett vele.

A lap egy kórházban dolgozó ismerőse szerint a kórházban is csodaszámba ment a fiatalember, akin nem látszott, hogy órákkal korábban egy tízemeletes tetejéről ugrott a mélybe. A telefonján válaszolgatott az aggódó ismerősei kérdéseire.

A fiatalember esete azonban rengeteg felháborodást váltott ki, és joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért?

Elsőre ugyanis furcsának tűnhet, miért zúdult sok ember mérge, haragja a zuhanást túlélő férfi nyakába.

Július végén sokakat megdöbbentett, amikor egy házból kiugró öngyilkos rázuhant egy babakocsit toló nőre. Az öngyilkos mellett meghalt a babakocsit toló édesanya is. Sokan erre az esetre asszociáltak a mostani kísérlettel kapcsolatban.

Kiemelt kép: Illusztráció