Egy nő életét mentette meg két rendőr Tolna megyében. Az asszony karácsonykor, az egyik szekszárdi társasház a tetejéről akart leugrani. Kedd este Budapesten, ötödik emeleti lakásából vetette magát a mélybe egy nő. Az ő életét már nem tudták megmenteni.

Le akart ugrani a tetőről

Egy család tagjai tettek bejelentést a rendőrségen december 26-án a késő esti órákban, hogy egy hozzátartozójuk az egyik szekszárdi társasház tetejéről le akar ugrani. A helyi kapitányság járőrei, Balog Péter őrmester és Both Tamás őrmester azonnal a küldésre indultak, írja a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felmentek a tetőre a rendőrök

A rendőrök felmásztak a több emeletes épület tetejére, ahol egy kétségbeesett nőt láttak, aki folyamatosan zokogott. A rendőrök a sötétben, amikor elég közel kerültek az asszonyhoz, közösen ragadták meg a kezeit, és húzták el a tető szélétől.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Orvost hívtak

A kétségbeesett nőhöz rögtön orvosi segítséget hívtak. A mentők kiérkezéséig folyamatosan nyugtatták a zaklatott asszonyt, akit végül kórházba szállítottak – írja közleményben a rendőrség.

 Tragédia a 15. kerületben

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, rettenetes tragédia történt karácsony után egy nappal Budapesten, a 15. kerületben. Kedd este Újpalotán, a Páskomligeti utca és a Sárfű utca sarkán lévő tízemeletes ház ablakából kiugrott egy ember. A szomszédok információja szerint egy idős nő vetette magát a mélybe a panelház 5. emeletéről. 

Meghalt az asszony

A környéket ellepték a rendőrök és a mentők, de az idős nő életét már nem tudták megmenteni. Az asszony a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt a rendőrség

 “A halálesettel kapcsolatban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.” – írta a BRFK az ittlakunk.hu-nak.

Egy fiú végig nézte az esetet

A helyi, zárt Facebook-csoportot elárasztották a kommentek, ugyanis mindenkit megviselt a tragédia. Többen azt találgatták, vajon mi vezetett a végzetes tettig. Az egyik hozzászóló szerint egy kutyát sétáltató gyermek szeme láttára történt minden.

Lánya miatt tehette

Egy másik kommentelő, aki az áldozat egyik ismerősének vallotta magát, azt írta, hogy egy családi konfliktus vezetett a mostani borzalmakhoz. Elmondása szerint az anya nagyon sokáig harcolt a lányáért, de már nem volt ereje tovább küzdeni, így feladta.

Mary Zsuzsi is karácsonykor halt meg

Mary Zsuzsi 2011 karácsonyán végzett magával. Az ismert énekesnő, volt férjénél, Klapka Györgynél volt december 24-én karácsonyi ebéden. Klapka György elmondása szerint, Zsuzsi ezután vonult át saját lakrészében, amely egy telken volt Klapkáék házával.

Öngyilkossággal fenyegetőzött

A tragédia estéjén Zsuzsi nővére kétségbeesve telefonált Klapkáéknak, az énekesnő ugyanis azzal fenyegetőzött a telefonban, hogy véget vet az életének. Az üzletember élettársa a jeges úttal megbirkózva, a macskának nyitva hagyott ablakon nézett rá Zsuzsira, aki akkor még horkolva aludt.

A sofőr talált rá

Másnap reggel Klapkájék a sofőrjüket kérték meg, nézzen be az énekesnőhöz, akinek az akkor már a földön fekvő, kihűlt testét találta meg. A hírek szerint Zsuzsi 15-féle kapszulát szedett. Búcsúlevelet a helyszíneléskor nem találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: Balog Péter őrmester és Both Tamás őrmester  – Forrás: police.hu