A hányattatott sorsú fiatal nő egy gyilkossági kísérlet után azt mondta az őt megszólító újságírónak, hogy nem fél. Pár héttel később egyetlen késszúrással végeztek vele Kecskeméten. Kiderült, a Mercedes-gyár egyik alkalmazottja végzett vele. Újranyitottuk a különös ügy aktáját.

Halottat játszott, hogy életben maradjon

Tímea 2012 szeptemberében a rendőrség lapjában, a Zsaru Magazinban szerepelt, ahol még fotót is közöltek róla. Ennek a szereplésnek az volt az apropója, hogy két évvel korábban három örömlányt öltek meg az Alföldön, majd Tímea meginterjúvolása előtt nem sokkal egy nő csak úgy tudott megmenekülni, hogy halottnak tettette magát, miután egy férfi elkezdte szurkálni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sorozatgyilkos lehetett volna

A szurkálás miatt elfogták az azóta tényleges életfogytiglanra ítélt É. Józsefet, aki egy 2010-es prostigyilkosságot is bevallott. Az ő elfogásával egy sorozatgyilkosságot sikerült megakadályozni. É. Józsefről a jövő héten részletesebben is olvashatnak itt a Kékvillogó.hu hírportálon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Holttest a vasúti átjáró mellett

Visszatérve Tímea tragikus történetére: a Zsaru Magazinnak azt állította, hogy ő azért nem fél, mert a lányok vigyáznak egymásra. Pár héttel ezután holtan találták Kecskeméten, a Juhász utcai vasúti átjáró mellett. A mindössze húsz éves nő öt hónapos terhes volt, és a halála előtt a rendőrségi lapnak azt mesélte, azért „dolgozott éjjel-nappal”, hogy amire jön a baba, minden meglegyen.

Borzasztó élete volt

Ismerőse, aki egy utcában nőtt fel vele Nagykőrösön, így emlékezett vissza: „Borzasztó élete volt, vérszerinti szülei mindketten alkoholisták voltak. Timinek volt egy kishúga, Erika, akit tulajdonképpen ő nevelt, főzött, mosott rá. Egy nagyon szomorú estén minden örökre megváltozott, tűz ütött ki az otthonukban és az apukája olyan súlyosan megégett, hogy pár nappal később meghalt. Az édesapja nagyon jó ember volt, mindig a gyerekei voltak a legfontosabbak számára. Timi anyja pszichiátriára került, Timi és Erika pedig a jászságba nevelőszülőkhöz. Ott szeretett bele a nevelőszülők vérszerinti gyermekébe. A szülők tiltották a kapcsolatot és ezért Timi visszakerült Kecskemétre. Innentől sajnos nagyon rosszra fordult minden…”

Összevesztek, de nem ő volt a gyilkos

Tímeának prostituáltként kellett megélnie, és saját élettársa volt a futtatója. Halála előtt, az esti távozáskor összeveszett a férfivel, aki ezért üzenetekben fenyegette, majd autójával dühösen kereste a nőt. Ekkor valószínűleg már halott volt. Hamarosan kiderült azonban, hogy Tímeát nem az őt futtató élettárs ölte meg.

Egy háromgyermekes férfi ölt

A már említett É. József sem lehetett a tettes, mert őt ekkorra már elfogták, nem volt szabadlábon. Tímeát egy O. Frigyes nevű háromgyerekes férfi gyilkolta meg, aki a Mercedes-gyárban dolgozott.

A tarifa miatt kellett meghalnia

A 35 éves férfi a bűncselekmény napján reggeltől ivott, aztán romantikázni támadt kedve. Tímeával egy elhagyatott, bokros területre mentek a kuncsaft Daewoojával, ahol összevesztek a tarifán, ami párezer forint lehetett. O. Frigyes kést rántott és szíven szúrta a terhes nőt, aki a kocsiból ugyan még ki tudott kászálódni, de aztán holtan esett össze.

Még aznap meggyónt a feleségének

A Bács megyei nyomozóknak nem volt könnyű dolguk, nem véletlenül tűztek ki nyomravezetői díjat, hogy minél előbb elfogják a tettest. Nagy szerencse volt, hogy a férfi még a gyilkosság éjszakáján elmondta feleségének a tettét, akivel aztán telefonon, közterületről is beszélt az emberölésről. Ezt mefghallotta valaki, aki aztán jelentkezett a rendőrségen.

Egy szót sem szólt

O. Frigyest jogerősen tíz év szabadságvesztés-büntetésre ítélte a bíróság. A prostigyilkos állítólag egyetlen szót sem szólt, tudomásul vette az ítéletet. A Kékvillogó.hu úgy értesült, a férfi azóta már szabadlábon van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció