Hivatalos értesítést még nem kapott a baleset körülményeiről annak a fiatal sportolónak a családja, aki tegnap hunyt el Ebesnél. Tóth Kinga autójával egy fának csapódott, a fiatal nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt. Az áldozat a TV2 sztárjának, Tóth Szandinak a testvére. A Money Or Love szereplője sírva nyilatkozott testvére elvesztése után.

Fának csapódott egy autó

Amint arról beszámoltunk, súlyos, közlekedési baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényénél december 7-én 10 óra körül. Egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

160-al csapódott a fához

A fiatal nő 160-al hajtott a nedves és csúszós úton, ráadásul nyári gumik voltak a járművön. A helyszínelési nyomokból is látszik, hogy átment a szembe sávba, ott sodródott le az útról, majd több fát is letarolt, végül egy másik fának csapódott az autó.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A TV2 sztárjának testvére halt meg

A gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elhunyt nő a Super TV2 Money Or Love című műsor szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére. 

Hivatalos értesítést nem kapott a család

„A legszörnyűbb, hogy hivatalosan még nem kaptunk értesítést arról, mi történt pontosan, a hírekből, a sajtóból értesültünk csak a részletekről. A húgom nagyon jó ember volt, alázatos, imádta a családját és azt, amit csinált. Az élete volt a röplabda, mindent feláldozott érte” – mondta a Blikknek Tóth Szandi.

Ebben az autóban utazott Tóth Kinga

Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs

Az esküvői kísérője akart lenni

„Nekem azért is fáj rettenetesen az elvesztése, mert mindig úgy gondoltam, kettőnk közül ő megy majd előbb férjhez és lesz családja, azt hittem, hogy ott állhatok mellette az esküvőjén, mint büszke nővér… Most meg nemhogy ez nem valósulhat meg, de ő sem lesz ott mellettem, ha velem történik ez meg” – mondta a TV2 műsorában szereplője.

Kinga születésnapjára készültek

Tóth Kinga tele volt tervekkel a sporton kívül is, nyáron tanári diplomát szerzett. Testvérével, Szandival, nagyon közel álltak egymáshoz, Két hét múlva azonban éppen Kinga 25. születésnapját ünnepelték volna együtt szülővárosukban, Nyíregyházán.

Tóth Kinga, NBI-es sportoló

Forrás: Facebook

Együtt tervezték a karácsonyt

„Legutóbb akkor találkoztunk, miután november 17-én hazatértem a műsorból, másnap együtt töltöttünk egy napot Kingával és a párjával. Sajnos nem olyan sűrűn láthattuk egymást, mivel volt közöttünk 250 kilométer. Az ünnepekre viszont mindig hazamegyek anyáékhoz Nyíregyházára, a születésnapján, 22-én is már együtt szoktunk lenni egészen szilveszterig” – mesélte könnyeivel küszködve Szandi.

Gyászol a sportklub

„Megdöbbentő, szomorú hírt kaptunk. Felnőtt NBI-es csapatunk játékosa, strandröplabda eredményeink szállítója, az egyesület életének aktív szervezője, segítője, a nyáron diplomázott tervekkel teli fiatal tanárnő, egyik utánpótlás csapatunk edzője, Tóth Kinga ma délelőtt tragikus hirtelenséggel életét vesztette” – írta posztjában a sportklub.

Barátnője is gyászol

Kinga és strandröplabdás páros társa, Béni Kitti hét éve legjobb barátnők voltak, ő is képtelen felfogni az elvesztését. „Először nem tudtam elhinni, mikor az egyik volt csapattársam felhívott, csak miután beszéltem Kinga édesanyukájával… A legjobb barátnőm volt, mindig ott volt mellettem, ha szükségem volt rá, mindenben segített”.

Mindig lehetett rá számítani

„Legutóbb amikor egy hónapja játszottak Budaörsön, akkor találkoztunk, de csak arra volt idő, hogy megöleljük egymást. Most jött volna fel a hét végén hozzám. Egy életvidám, mosolygós, gyengéd lelkű lány volt, akire mindig lehetett számítani” – mondta megtörten Kitti. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs