A klinikai halál állapotába került Gabriella, miután volt párja brutálisan bántalmazta. A férfi mindkét szemétől megfosztotta a kemecsei nőt, aki ettől súlyos állapotba került. Testvérének azt mondta, hogy kívülről látta saját testét a megvakítása után.

Párja vakította meg

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a 22 éves Lakatos Gabriellát puszta kézzel vakította meg a volt barátja még február elején.  Gabriella korábban elmesélte, hogy a Facebookon ismerte meg a férfit, akivel a kapcsolata az első néhány hónapban még jól működött, később azonban gyakorlatilag pokollá vált az élete. A férfi folyamatos terrorban tartotta őt, kínozta és fenyegette.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Korábban el is rabolta

Lakatos Gabriella egykor egy párt alkotott Gy. Attilával, ám a szerelmük nem bizonyult tartósnak. A férfi nem vette tudomásul a szakítást, ezért elrabolta a nőt, ám Gabriella megszökött és feljelentést tett. Később a férfi megpróbálta rávenni, hogy vonja vissza a terhelő vallomást, de a lány erre nem volt hajlandó.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többször jelentette a rendőrségen

A fiatal édesanya hiába többször is jelentést tett a rendőrségen, érdemi változást nem sikerült elérnie. Az agresszív és betegesen féltékeny férfi továbbra is szabadon élt és zaklatta Gabriellát.

A tragédia napja

Gabriella exe egy februári napon jelent meg a nő házánál és onnan nem akart tágítani, a fiatal nőnek szörnyű pillanatokat kellett átélnie, a riportban könnyek között emlékezett vissza a történtekre. “Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli segíts. De azt már nem hallotta senki”

Nem lehetett megmenteni a látását

A kemecsei nőre a brutális kínzást követően a rokonai bukkantak rá, végül a saját lábán ment be az ügyeletre, azonban a látását már nem lehetett megmenteni. A család azonban mindenben a fiatal édesanya mellett állt, sőt a testvére, Róbert még a saját szemét is felajánlotta volna csak azért, hogy Gabriella újra láthasson.

Kívülről látta saját testét 

– A testvérem közvetlenül a megverése után a klinikai halál állapotába került, ezt bizonyítani is tudjuk. Összeesett a keringése, azóta vannak szívproblémái. Ezután még a pusztában magához tért, és azt hitte, hogy az ágyában fekszik. A kislányának, Mirának kiáltozott, hogy kapcsolja fel a villanyt, mert nem lát semmit. Később elmesélte, hogy amíg „halott volt”, látta a testét kívülről, illetve a körülötte álló embereket – mondta Róbert, írja a Bors.

Nem ismerte fel testvérét

A fivér hozzátette: Gabi külön megkérte az orvosokat, hogy ha nem tudják a látását megmenteni, engedjék elmenni. Azt is elmondta, hogy amikor a kórházba sietett, elment a testvérem mellett, mert nem ismerte fel. Elkezdett kiabálni, hogy hol van Gabi. „Ő szólt, én pedig megkérdeztem tőle, hogy miért nem ment el. Így válaszolt: „Robi, örülök, hogy élek!”

Gyógyszereket vett be

A tragédia után teljesen tönkrement a család élete. Lakatos Gabriella azóta is magát okolja a szerettei nehézségeiért, ezért elkeseredésében -mint ahogy arról mi is beszámoltunk – gyógyszereket vett be. A nő életét a testvére mentette meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lakatos Gabriella – Forrás: RTL