Hiába állította, hogy elvetélt, hamar kiderült, hogy a családja előtt is titkolt, negyedik gyermekét szülte meg, majd a fészerben elrejtette az a 27 éves nő, aki ellen minősített emberölés miatt indítottak eljárást a Pest megyei életvédelmi nyomozók. Pár nappal ezelőtt Kaposvár környékén hasonló eset történt.

Mentőt hívtak egy anyához

Mentők érkeztek 2022. február 16-án éjjelén egy csemői házhoz, ahonnan vetélés miatt vittek kórházba egy 27 éves, három gyerekes asszonyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halott újszülöttet talált

Az eset után a nagymama elkezdte feltakarítani a vért, amelyből a ház melletti fészerben is talált. Ott szembesült a látvánnyal: egy lavór alatt egy halott újszülött feküdt. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szült a nő

Nem sokkal később rendőrautók érkeztek a helyszínre, kihallgatták a szomszédokat és a családtagokat. Közben a kórházban végzett vizsgálatok alátámasztották, hogy a 27 éves asszony nem elvetélt, hanem szült.

Bevallotta, hogy titokban szült

Az életvédelmi nyomozók kórházi ágyán hallgatták ki az asszonyt, aki nem látta értelmét további hazudozásnak és bevallotta, hogy kisfiát néhány órával korábban, titokban, hozta világra otthonában. A szülés után becsomagolta egy plédbe, majd kivitte a fészerbe, aztán ott hagyta, mivel nem szeretett volna negyedik gyermeket.

Ebbe a plédbe csomagolta be gyermekét

Forrás: police.hu

Élve született a kisfiú

A soron kívül, igazságügyi orvos-szakértők részvételével elvégzett boncolás megállapította, hogy a kisfiú élve született, halála ellátatlanság miatt következett be.

Eljárás folyik az anya ellen

Az anya ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya.

Hétvégi házban szült

Csütörtökön a Kékvillogó.hu írt arról, hogy szintén egy kisfiúnak adott életet egy 32 éves nő egy héttel ezelőtt Kaposhomokon, egy hétvégi házban. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő a terhessége során nem jelentkezett ellátásra és felkészítő gondozásban sem vett részt. 

Meghalt a csecsemő

A szülést követően az asszony nem gondoskodott az újszülöttről, ezért a csecsemő életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársait a hozzátartozók csak órákkal később értesítették, de az élettelen babán már ők sem tudtak segíteni. A nőt kórházba vitték.

Több gyereke is van

A nőnek több gyermeke is van, és meglehetősen szerény körülmények között élt. A házba nem volt bevezetve a víz, és állítólag vécéjük is csak az udvarban van. A nőt emberölés gyanúja miatt hallgatták ki csütörtökön, az egészségügyi ellátása után. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció