Egy hétvégi házban szülte meg sokadik gyermekét egy nő Somogy megyében. Ezután nem gondoskodott az újszülöttről, ezért a csecsemő meghalt.

Hétvégi házban szült

Kisfiúnak adott életet egy 32 éves nő egy héttel ezelőtt Kaposhomokon, egy hétvégi házban. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő a terhessége során nem jelentkezett ellátásra és felkészítő gondozásban sem vett részt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a csecsemő

A szülést követően az asszony nem gondoskodott az újszülöttről, ezért a csecsemő életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársait a hozzátartozók csak órákkal később értesítették, de az élettelen babán már ők sem tudtak segíteni. A nőt kórházba vitték.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több gyereke is van

A nőnek több gyermeke is van, és meglehetősen szerény körülmények között élt. A házba nem volt bevezetve a víz, és állítólag vécéjük is csak az udvarban van.

Kihallgatták a rendőrségen

A nőt emberölés gyanúja miatt hallgatták ki csütörtökön, az egészségügyi ellátása után.

Itt történt az eset

Kórház értesítette a rendőrséget

2020 májusában a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház értesítette a rendőröket, hogy ellátásra jelentkezett náluk egy otthonában szülő nő és gyermeke. 

Otthon szült

A riasztást követően azonnal nyomozásba lendültek a rendőrök, gyors adatgyűjtésbe kezdtek, majd szemlét tartottak a nő lakásán. Megállapították, hogy 2020. május 20-án, kora este a nagykanizsai ingatlanban egy 19 éves nő megszült egy életképes gyermeket

Nem kért segítséget

A nyomozók azt is kiderítették az eljárás során, hogy a fiatal nő nem kért segítséget senkitől sem, a gyermeket nem látta el, és gondozatlanul magára hagyta. A kisbaba testhőmérséklete jelentősen lecsökkent, majd május 21-én az esti órákban életét vesztette

Elfogták

Ezután a rendőrök elfogták a 19 éves anyát, majd tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsították meg, és kihallgatták. A rendőrségi nyomozás után vádat emeltek az anya ellen.

Kiemelt kép: