Nyolc órán keresztül helyszíneltek a rendőrök Budapesten, ahol megdöbbentő emberölés történt szombat este. Egy kocsmai verekedés halálos gázolásba torkollott nem messze a Keleti pályaudvartól. Az elkövetőt még most is keresik a rendőrök.

Balhé a kocsmában

A rendőrség közlése szerint szombat este 21.40-kor érkezett hozzájuk a bejelentés, hogy egy kocsmai dulakodás következtében egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött. Mindez a Thököly út – Dózsa György út sarkától nem messze történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vita okozta a tragédiát

A helyszínre mentők és rendőrök érkeztek, de az idős áldozaton már nem lehetett segíteni, újraélesztése sikertelen volt. A Ripost információja szerint mindkét férfi jól szituált volt, a tragédiát vita okozta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Esélye sem volt a túlélésre

Ezért lökte ki a gyilkos áldozatát az úttestre, ahol egy épp arra járó taxis elütötte őt. A férfinak esélye sem volt ezt követően a túlélésre. A helyszínelés kora reggelig, nagyjából reggel 7-ig tartott. 

Sátorral vették körül a holttestet a rendőrök

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Óriási csattanás

„A csattanás hangja akkora volt, mintha két autó ütközött volna. Egy kiabálásra lettem figyelmes, miszerint hívjon valaki mentőt, rendőrt” – mondta a lapnak egy szemtanú.

Keresik az elkövetőt

Ez idő alatt a tettes elmenekült a helyszínről. Őt a rendőrség jelenleg is keresi. A tragikus balesetet információink szerint egy busz fedélzeti kamerája rögzítette. A nyomozás jelenleg is folytatódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Budapestkörnyeke.hu/GK