Rengetegen keresték, végül sikeresen megtalálták azt a lánglovagot, aki nemrégiben tűnt el a Pest megyei kisvárosból. A részleteket egyelőre nem tudni, de úgy hallani, nehezen viselte, hogy válik.

Rejtélyes eltűnésnek indult

Ahogy korábban hírt adtunk róla, csütörtökön Dabas-Sáriban eltűnt egy helyi tűzoltó, Kökényesi Miklós. Nagy erőkkel indultak keresésére. Az egyik kommentelő akkor azt írta, hogy éppen válik feleségétől, és azt feltételezte, hogy emiatt válhatott kámforrá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tömegek mozdultak meg

A rendőrség egységein kívül Pest megye területéről polgárőrök, önkéntes tűzoltók, terepjárós mentőszervezetek, drónosok, vadászok, mentőkutyás egységek, önkéntesek segítők, kollégák közel 80 fővel kapcsolódtak be a kutatásba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eredményes összefogás

Végül péntek hajnalban sikerült beazonosítani, merre lehet a férfi. Végül a dabasi hivatásos tűzoltókkal közösen sikerült az erdőből kimenteni a bajbajutottat, akit a mentők stabil állapotban kórházba szállítottak – közölte Facebook-oldalán a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat.

A család is köszönetet mondott

„A család nevében, köszönöm szépen mindenkinek, aki részt vett a keresésben!”- írta egyik családtagja a kommentmezőben. A keresésben több tucat szervezet vett részt, amely viszonylag hamar eredményre vezetett.

Homályos részletek

Egyelőre nem tudni, hogy mi történt a férfival, hogyan és miért került az erdőbe. Nagy eséllyel nem bűncselekmény áldozata lett, azonban a megjelent információk inkább a már említett magánéleti válságra utalhatnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Éjszaka is zajlott a keresés

Minden zugot átkutattak

Mindenkit egy cél mozgatott

Eligazítás

(A cikkünkben található képeket a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat készítette, forrás: Facebook.)