Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal az öt férfival szemben, akik kokainnal, amfetaminnal, marihuánával, efedrinnel és hamis potencianövelőkkel láttál el a budapesti fekete piacot.

Börtönből szabadult

Egy 48 éves férfi egy másik, szintén kábítószer-kereskedelem miatt folyamatban volt, büntetőügyben 2020 augusztusában letartóztatásból szabadulva bűnügyi felügyelet alá került.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Asztalosműhelyben tárolták a drogot

Ezután ismét beszállt a drogüzletbe, és kokainnal kezdett kereskedni. Számára és egy 53 éves elkövető részére az ismerősük rendelkezésre bocsátott egy 21. kerületi asztalosműhelyt a továbbértékesítésre szánt kábítószer, illetve a hamis gyógyszerek tárolására.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy parkolóban csaptak le rájuk

A 48 éves férfi megbízott egy másik kereskedőt, hogy szerezzen neki kokaint, és ehhez 2021. május 31-én átadott egy gépkocsit egy bevásárlóközpont parkolójában. A megbízott beszerezte a kábítószert és éppen átadta volna azt a gépkocsiba elrejtve, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek.

Rengeteg drogot találtak

Ezután a nyomozók az asztalosműhelyben és egyes terhelteknél is kutatást tartottak, amely során megtalálták a sokféle kábítószert és hamis gyógyszert.

Fegyházat kértek rájuk

A vádlottakkal szemben az ügyészség fegyházbüntetés és pénzbüntetés kiszabását, valamint hármukkal szemben több tízmillió forint erejéig vagyonelkobzást is indítványoz.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a drogkereskedő elfogása – Forrás: police.hu