Pedofilt fogtak a Palatinus strandon – számolt be a Ripost. A lap egyik olvasója a helyszínen volt, amikor a margitszigeti fürdőből elvitte a rendőrség a középkorú férfit, akire egy anyuka hívta fel a biztonsági őr figyelmét. A férfi a nő 7 és 10 év közötti lányait a csúszdán fogdosni kezdte egy férfi, segítségnyújtás ürügyén.

Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdőben egy férfi megengedhetetlen módon közeledett két gyermekhez. A 7 és 10 év közötti lányokat az édesanyjuk elengedte csúszdázni, ahol egy férfi felajánlotta a segítségét a gyerekeknek, és ezzel az ürüggyel fogdosta őket. Lapunknak az egyik fürdőző számolt be a megdöbbentő esetről.

“A feleségemmel és a gyerekeimmel voltunk a strandon, amikor egyszer csak megláttuk a biztonsági szolgálat embereit, akik elég feszültek voltak.

Figyelni kezdtem őket és láttam, hogy egy nővel beszélgetnek, aki mellett két kicsi lány álldogált, kisiskolások lehettek.

Látszott az anyukán, hogy nagyon ideges. Heves mozdulatokkal magyarázott, majd a biztonságiakkal együtt egy középkorú férfihoz mentek, aki szintén fürdőző volt” – idézte a férfi beszámolóját a portál.

Miután a gyerekek elmesélték a történteket a nőnek, ő azonnal segítséget kért, a pedofilt pedig a rendőrök kiérkeztéig visszatartották.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy személyt gyanúsítottként hallgatott ki az ügyben.

Kiemelt kép: Palatinus – Forrás: termalfurdok.com