Csodával határos módon, már egy nappal az ötödik emeletről való kizuhanása után elhagyhatta az intenzívet az a három éves kisfiú, aki két héttel ezelőtt kizuhant az ötödik emeletről. A kórházban már másnap a kedvenc ételét kérte, amelyet jóízűen el is fogyasztott. A kisfiú annyira gyorsan regenerálódott, hogy pár nappal később haza is engedték.  Jonatánt Csepel polgármestere, Borbély Lénárd is meglátogatta otthonában.

Kizuhant az ötödikről

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, kizuhant az ötödik emeletről egy 3 éves kisfiú. A gyermeket egy bokor fogta meg, ennek köszönheti az életét. Szülei azóta már lezárták azt a szobát, amelynek az ablakából kiesett Jonatán, valamint az ablak kilincseit is leszedték, nehogy kinyissa az ablakot.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A bokor fogta meg

„A bokor segítette őt, mint egy csúszda és ez menthette meg Jonatán életét. Olyan mintha valaki segítette volna őt, hogy ne legyen nagyobb baja” – mondta Rafael Szabrina, az édesanya, aki a zuhanást követően azonnal lerohant a kisfiához és bemászott a bokorba, hogy segítsen. A kisfiú eszméleténél volt és az édesanyja szavaira panaszosan reagált, mivel az eséstől komoly zúzódások érték a kis testét. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem gondolta, hogy baja lehet

„Először nem is gondoltam volna, hogy komoly baja lett, jobban aggódtam azért, hogy az utcára ne fusson ki, mert elütheti egy autó” – mondta a Borsnak az édesanya. A kisfiú semmire sem emlékszik a történtekből, az édesanyát azonban nagyon megviselte a történet.

A 15. emeleten laktak

Szabrina azt mesélte,, hogy korábban Csepel egyik legmagasabb épületében, a 15. emeleten laktak és Jonatán is oda született. Most úgy döntöttek, ahogy tudnak, elköltöznek innen egy kertes házba, hogy ilyen sose többé ne fordulhasson elő. 

Hamar gyógyul a gyerek

„Tegnap voltunk kontrollon és hál isten rendben van minden, szépen gyógyul a gyerek. Azt mondták, nem is kell visszamennünk, mert a bordája magától összeforr, csak a tüdejére kell figyelni és köhögjön sokat, hogy a váladék kijöjjön belőle”.

Rossz szellem miatt esett ki

A család mélyen vallásos és hisznek abban, hogy a Jóisten nem véletlenül segített a gyermeken. A nagymama azóta is azt gondolja, hogy a házban egy rossz szellem addig nem nyugodott meg, míg egy embert nem tudott magával vinni, mert Jonatán balesete után három nappal, ugyanebből az épületből kiesett valaki és szerinte nincsenek véletlenek.

A polgármester is meglátogatta

Az édesanya egy héttel ezelőtt hozta haza kisfiát a kórházból, aki a saját lábán távozott az intézményből. Csepel polgármestere is meglátogatta a gyermeket a napokban. Borbély Lénárd ezt írta közösségi oldalán: „Jonatán isteni csodának köszönhetően túlélte, már jól van, maradandó sérülés nélkül megúszta a szörnyű balesetet, egy hét után haza is jöhetett a kórházból.  Szörnyű belegondolni, mit élhetett át a család. Nagyon vigyázzunk a gyermekeinkre!” A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Borbély Lénárd a csepeli családnál – Forrás: Facebook