A Mercedes sofőrje figyelmetlenül váltott sávot, összeütközött egy Hondával, majd átugratott a szegélyen és nekicsapódott egy Toyotának. Vélhetően a leparkolt autó sofőrje nagyon nem örült, amikor felhívták a rendőrök telefonon, hogy mi történt az autójával.

Belső sávban ment a belváros felé a Mercedes

Információink szerint péntek délután egy fiatalember haladt Mercedesével a 13. kerületi Váci úton befelé, az Árpád híd felé. A Forgách utcát elhagyva a belső sávban közlekedett, megelőzött egy kamiont, majd a középső sávba akart sorolni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rokonok a rendőrök körül

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elvesztette az uralmát

A sávváltásnál nem vette észre, hogy a kamion előtt egy középkorú férfi által vezetett Honda halad. A Mercedes jobb hátulja összeakadt a Honda bal elejével, ettől a balesetet okozó sofőr elvesztette uralmát az autója felett.

Csúnyán összetört a Merci eleje

Letarolta a Toyotát

A jármű megpördült, kisodródott, átugratott a szervizutat elválasztó szegélyen, majd egy szabályosan halszálkában parkoló Toyota Corollába rohant. A becsapódás akkora erejű volt, hogy a Toyota a szervizút közepére repült és keresztbe fordulva megállt.

A Toyota tulaja biztosan nem örült

Kirobbantak a légzsákok

A Mercedes vezetője használta a biztonsági övét, a légzsákok azonnal kinyíltak, így nem szenvedett sérülést, a Honda sofőrje meg azért nem, mert éppen csak koccant a Mercedesszel.

Keresik a Toyota tulajdonosát

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A kiérkező rendőrök először lecsitították az időközben a helyszínen megjelent hozzátartozókat, majd megpróbálták megtalálni a parkoló Toyota sofőrjét, hogy értesítsék, mi történt az autójával, de egyelőre nem jártak sikerrel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Képek: Kékvillogó.hu/G.K.