Két jármű ütközött össze Dunakeszi északi részénél a 2-es úton az M2-es irányába. Hárman sérültek meg, köztük egy 78 éves asszony. A baleset a dunakeszi lehajtónál történt.

Két autó ütközött

Két személyautó karambolozott a 2-es főút és a 2113-as út csomópontjában, Dunakeszi térségében. A baleset reggel 7.50 perckor történt, még hatalmas volt a köd.

Leállították a forgalmat

A két jármű frontálisan ütközött össze. Az utat lezárták, a forgalmat a rendőrség megállította – írta az Útinform.

Csúnyán összetörtek az autók

Lenkey Zsuzsanna fotója a Gödi Jó Arcok Facebook-csoportból.

Feje tetejére állt

A Dunakesziposzt.hu olvasójának fotója szerint az egyik autó a feje tetején állt meg. Más fotókon az látszik, hogy egy kamion is érintettje a balesetnek, de a szerepe még nem egyértelmű. Később megtudtuk, hogy csak a baleset és a szűk út miatt nem tudott megfordulni, ezért látszik pár fotón.

Még nem tudni, hogy pontosan miért történt

A rendőrség tájékoztatása szerint a 2113-as számú úton (ez köti össze a 2-es utat az M2-essel), Dunakeszi térségében egy személygépkocsi – egyelőre tisztázatlan okból – áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan haladó személyautóval.

Egy idős hölgy is megsérült

A jármű 51 éves, valamint a másik kocsi 41 éves gödi sofőrje, továbbá egy 78 éves utas könnyű sérülést szenvedett.

Itt a kamion

Járadi Krisztina fotója

Taknyos idő

A Gödi Jó Arcok csoportban azt írja egy kommentelő: az a kanyar meg tud lepni, ha nem vesszük komolyan a táblát „ilyen taknyos időben még az az 50 is túlzás lehet a lefelé jövőnek” – írták a Facebookon. 

Árokba csapódott

A 2-es számú főút veszélyes útszakasz. Nemrég a 16-os kilométerszelvényében haladt egy személygépkocsi, szintén reggel 6 óra 36 perckor, amikor tisztázatlan okból lehajtott az útról és árokba csapódott.

Rendőrök a 2-es úton

Forrás: Facebook/Keszi Channel

Meghalt a sofőr

A 62 éves sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya végezte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek forrása: Dunakeszipost.hu/ Lenkey Zsuzsanna fotója.