Letartóztatta a bíróság azt a középkorú férfit, aki hétfő hajnalban többszőr úgy megütötte nagymamáját, hogy az kórházba került.

Hódmezővásárhelyen történt

A gyanúsított hétfő hajnalban jelent meg a nagymamája hódmezővásárhelyi lakásán. Az asszony felébredt, és nem értette, hogy mit csinál ott az unokája. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ököllel, arcba

Szó szót követett amely után a férfi több alkalommal is arcon és fejen ütötte az idős asszonyt, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Letartóztatták

Az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés és a büntetőeljárás meghiúsításának a veszélye miatt letartóztatta a férfit. Az ügyészség tudomásul vette a végzést, a védelem fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

Megvágta egy nő arcát a részeg férfi

A pár együtt italozott. otthonában italozott a nővel. Nem mellesleg a vádlott ezen a napon értesült a bíróság döntéséről, miszerint a nővel szemben korábban elkövetett bántalmazás miatt felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki vele szemben.

Vita az ítélet miatt

A férfi és a nő között a bírósági döntés miatt éjszaka vita alakult ki, amelynek során a vádlott földhöz vágott egy borosüveget, azt nyakánál marokra fogta, és az ily módon vágásra és szúrásra alkalmas eszközzel megvágta a sértett állát.

Életveszélyes lehetett volna

A nő nyolc napon belül gyógyuló szúrt sebzést szenvedett az állán, azonban a támadott testfelszín és a használt eszköz alapján fennállt súlyosabb, életveszélyes sérülés kialakulásának a reális veszélye.

Vádemelés

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben.

Meggyilkolták a nő apját

Többszörösen minősülő emberölés, magánlaksértés és rongálás miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség még a nyáron azzal a 33 éves férfival és 29 éves párjával szemben, akik megölték a férfi nagyapját.

Pénzért tették

Az ügyészség szerint a támadóknak állandó anyagi nehézségeik voltak, de tudomásuk volt arról, hogy a férfi nagyapjának magas nyugdíja van és korábban nyereményjátékon egymillió forintot nyert.

Az ügy részleteiről itt olvashat