Életveszélyesen megsérült két férfi, miután autójukkal egy kanyarban kisodródtak és több fának is nekiütköztek. Mint kiderült, egy testvérpárt szállítottak kórházba a mentők.

Kisodródtak egy kanyarban

Súlyos baleset történt, a Veszprém megyei Csőszpusztánál kedden reggel. Egy személyautó Tés -Csőszpuszta irányából haladt Szápár felé, amikor egy balra ívelő kanyarban kisodródott és több fának nekiütközött – adta hírül a Delta Hírek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fának ütköztek

A kocsi, miután letért az útról, egy fának érintőlegesen nekiment, majd keresztbe fordult és az oldalával, a sofőr oldalán, egy másik fának csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életveszélyes sérülések

Az első információink szerint az autóban egy 22 éves várpalotai férfi, illetve egy 23 győri férfi utazott, mindketten életveszélyesen megsérültek. A mentők kórházba szállították őket.

Testvérpár járt szerencsétlenül

A pétfürdői és a zirci tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsba szorult testvérpárt.  A Delta Hírek úgy tudja, a kocsit vezető férfi sosem rendelkezett vezető engedéllyel.

Képek a helyszínről

Fotó: Delta Hírek

Képek a helyszínről

Fotó: Delta Hírek

Képek a helyszínről

Fotó: Delta Hírek

„Szörnyű állapotban voltak”

„Reggel az elsők között voltunk, akik megálltak. Nagyon nagy szerencse, hogy nem történt másnak is baja. Azon a szakaszon 30-as tábla van, ami nem véletlen. Jobbulást kívánok a sérülteknek mert szörnyű állapotban voltak” – olvashattuk az egyik hozzászólásban. A baleset pontos körülményeit vizsgálják a rendőrök.

Telibe találta az üzemanyagtartályt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy ijesztő baleset történt hétfőn délután Biatorbágy és Sóskút között: egy ezüst színű Peugeuot nekihajtott egy billenőplatós teherautónak, és éppen az üzemanyagtartályánál találta telibe a másik járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: fának ütközött az autó az erdőben. Fotó: Delta Hírek