Egy kis faluban él a 38 éves Csaba, aki egyedül maradt 9 és 5 éves fiával. A gyerekek augusztus 17-én veszítették el az édesanyjukat, aki nem tudta legyőzni a gyilkos kórt. A család minden pénzét felemésztette Krisztina betegsége, két hetük van, hogy rendezzék a bankkal a hitelüket, ellenkező esetben kilakoltatják őket.

Két gyermekkel maradt egyedül

Egy kis faluban él a 38 éves Csaba, aki egyedül maradt 9 és 5 éves fiával. A gyerekek augusztus 17-én veszítették el az édesanyjukat, aki nem tudta legyőzni a gyilkos kórt. Egy éve derült ki, hogy Krisztina beteg, előrehaladott méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Középső gyermekével együtt temetik el

Az asszonyt középső gyermekével együtt temetik majd el. Balázska ugyanis 2016-ban született, és mindössze hét napot élt egy veleszületett szívelégtelenség miatt. A kis urnát eddig otthon őrizték, de Krisztina az utolsó napjaiban azt kérte, ha meghal, Balázskával együtt temessék el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiestek a munkából

Csaba gondoskodott a gyerekekről, és beteg feleségét is ápolta. Az édesanya az utolsó heteit otthon töltötte, augusztus 16-án lett rosszul, akkor kórházba került és másnap meghalt. Az asszony betegsége miatt mindkét szülő kiesett a munkából.

Elárverezik az otthonukat

Emiatt nem tudták fizetni a házukra felvett hitelt sem. Most elárverezik az otthonukat, ha záros határidőn belül nem rendezik tartozásukat. „3 hete csak lézengek, tartom magam, a 2 gyerek végett. De ez nem az én életem! Kérem vissza a régi életemet!” – fogalmazott a gyászoló apuka.

Adományokból étek

A falubeliek már egy kisebb összeggel támogatták a nehéz sorsú családot, de ahhoz, hogy talpra álljanak, és a lakhatásuk is megoldódjon, további adományokra lesz szükségük. Az apuka fél éve fizetetlen szabadságon van, tehát 6 hónapja nincs fizetése.

A gyógyszerek elvitték a pénzüket

Az anyuka gyógyszerei, az orvosi ellátások, minden pénzüket felemésztették. Jelenleg abból élnek, amiket a rokonoktól, barátoktól, szomszédoktól kapnak. Ahhoz, hogy bármerre el tudjanak indulni, pénzre lenne szükség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyűjtést szerveztek

Az apuka, most hogy elkezdődött az iskola, vissza tud menni dolgozni, de így is minimum 380 ezer forintra lenne szükségük, ebben az Anyák az Anyákért Alapítvány is segít nekik. Az alapítvány azt írta, hogy a bankkal történt egyeztetés után a jelen állás szerint 3.1 millió forintot kell a családapának kifizetnie szeptember végéig. Jelenleg 1.5 millió forint hiányzik, amiben még segítséget remél.

Így tudsz segíteni

Anyák az Anyákért Alapítvány Magnet Bank: 16200120-18534991 Ha külföldről utalnál:

  • SWIFT: HBWEHUHB
  • IBAN: HU 61 1620 0120 1853 4991 0000 0000
  • Közlemény: Van tovább

Kiemelt kép: Csaba és a félárván maradt gyermekek – Forrás: Facebook/Anyák az Anyákért Alapítvány