Tegnap este történt halálos baleset az M6-oson, időközben kiderült, hogy a tragédia áldozata egy tíz év körüli kislány.

19 óra környékén történt a baleset

rendőrség információi szerint a baleset este 19 óra magasságában történt az M6-os autópálya, Budapest felé tartó oldalán, az 55-ös kilométerszelvénynél. A baleset körülményei egyelőre ismeretlenek, annyi biztos, hogy két személyautó ütközött. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A két kocsiban összesen nyolcan utaztak

A két kocsiban összesen nyolcan utaztak, a vétlen autóban egy martonvásári család ült, akik korábban Rácalmásra, egy állatorvoshoz vitték a házi kedvencüket, egy nyuszit oltásra.

Az édesanya vezetett

A Deltahírek úgy tudja, hogy az édesanya vezetett, mellette a férje, hátul pedig a három gyermekük utazott.

Hazafele tartottak

Hazafelé tartottak, amikor az adonyi kihajtó előtt egy fekete autó hátulról belerohant a család autójába. Az ütközés akkor horderejű volt, hogy a kocsi a szalagkorlátnak csapódott.

Meghalt az egyik gyermek

A hátul utazó tíz év körüli kislánynak olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a helyszínen elhunyt. A hírek szerint a testvérei és a család többi tagja is és súlyos sérüléseket szenvedett, az apa könnyebben sérült, a másik kocsi vezetője nem sérült.

A házikedvencük is elpusztult

A tragédiában a család kis kedvence, a beoltott nyuszi is elhunyt.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit

A balesetben elpusztult a család kedvence, a beoltott nyúl is. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Videó a baleset helyszínéről

A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Deltahírek