Kigyulladt egy raktár Budapest 14. kerületében, a Pered utcában. Nagy területet érint a tűz, amelyhez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Több gázpalackot is kihoztak

Az egységek oltják a lángokat. Az égő épületből kihoztak több gázpalackot. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tüzet eloltották

A helyszínről a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is jelentkezett, ő azt közölte, bár a tüzet már eloltották, de jelenleg az utómunkálatok zajlanak, hűtik a nyírfákat, nehogy ez a fehér vatta begyulladjon.

A Pered utcában történt

A katasztrófavédelem oldalán is arról írnak, hogy megakadályozták a lángok továbbterjedését Budapest 14. kerületében, a Pered utcában, ahol egy raktártelepen keletkezett tűz.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

1200 négyzetméteren lángolt az épület

Mintegy ezerkétszáz négyzetméteren, építőanyagok és vendéglátáshoz szükséges eszközök tárolására szolgáló, részben könnyűszerkezetes, részben nyitott épületeket érintettek a lángok.

Egy raktárépület gyulladt ki:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Önkéntesek is érkeztek a helyszínre

A tűzesethez nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották a lángokat. A munkálatokat a zuglói önkéntes tűzoltók is segítették. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Tűzoltók a helyszínen:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: Helyszíni fotók – Forrás: Gombkötő Krisztián