Még be sem fejezték a zuglói karambol helyszínelését, máris újabb balesethez vonultak a hatóságok. Ezúttal egy Peugeot 307 járt pórul a 12. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban, miután fennakadt a villamossíneken.

Nem ismerték az utat

Az autóban egy idős olasz házaspár utazott, akik a Hűvösvölgyi út felől befelé haladva a zuhogó esőben, sötétben, helyismeret híján a Budagyöngyénél lévő átjáróban jobbra kanyarodtak, majd ráhajtottak a 61-es és 56-os villamos pályájára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudtak visszamenni

Pár méter után azonban elfogyott alóluk az út, mivel a megállóban a szerelvények már magasvágányon közlekednek. A Peugeot még tudott haladni a sínek között is egy kicsit, majd természetesen elakadt és önerőből nem tudta elhagyni a villamospályát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Szerencsére nem járt a villamos

A villamosok helyett ugyan hetek óta, a pálya felújítása miatt eleve pótlóbuszok közlekednek, de természetesen így sem maradhatott a jármű a síneken.

Nem mozdult az autó

Jól bevásároltak

Először úgy tűnt, a csomagtérben lévő, frissen beszerzett és kapott dolgokat ki kell pakolni, hogy a jármű alváza ne sérüljön a mentésnél, vagy amiatt, hogy a plusz súly nélkül akár ki lehessen vele tolatni, de aztán elvetették az ötletet, így a házaspár szépen visszapakolt mindent.

Így vontatták az autót

Nem sérültek meg

A fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották az esethez, de végül a BKV műszaki segélyszolgálata szabadította ki az autót szorult helyzetéből két drótkötél segítségével, amely ezután folytatni tudta útját. A házaspár nem sérült meg a nem mindennapi kaland során.

Másik baleset

Ahogy írtunk róla, Zuglóban, a Tisza István téren, azaz a Thököly út és a Róna utca kereszteződésében hatan sérültek meg egy karambolban, melynek során egy Volkswagen e-up és egy Audi A4 ütközött.

Nem állt meg

A hajnali vihar pusztítása miatt a jelzőlámpák még nem működtek, a Volkswagent vezető asszony pedig, bár lassan érkezett a Róna utcán az Egressy út felől, mégsem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál. Behajtott a kereszteződésbe, ahol balról, a Keleti pályaudvar irányából épp akkor ért oda egy Audi A4, melyet egy fiatal férfi vezetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.