Elfajult egy poénkodás a településen, amiből kis híján tragédia lett. A férfi akkor nem ment orvoshoz, azonban másnap kiderült, hogy könnyen meghalhatott volna.

Mentővel vitték kórházba

„Csak ennyit tudsz?” Ezt kérdezte nevetve egy férfi, akit a barátja ököllel megütött a hasán Tiszapüspökiben. Másnap azonban már mentővel vitték kórházba, mert leszakadt a lépe. Életveszélyben volt, azonnal megműtötték, és kivették a lépét. Most vádat emeltek az ügyben – derült ki a Tv2 Tények című műsorának vasárnap esti adásából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Térképen a település

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Folyamatosan ugratták egymást

Vendégmunkásként érkezett a Dunántúlról Tiszapüspökibe a két férfi, akik nagyon jó barátok voltak. A faluban egy építkezésen dolgoztak, állványoztak és festettek. Munka közben rendszeresen ugratták egymást.

Ebéd közben is ment a viccelődés

Áprilisban is ez történt napközben, majd a tréfálkozás akkor is folytatódott, amikor délben egy lakókonténerbe elmentek ebédelni. Ahol a férfi és a barátja egymás mellé ültek és szokás szerint megint ugratni kezdték egymást, egymás tányérjából ettek, bolondoztak.

Akkor nem tűnt komolynak

A két férfi továbbra is viccelődött egymással, a tréfálkozás azonban elfajult, mert a barátja ebéd közben egy hirtelen mozdulattal hasba vágta a férfit, mire a barátja csak nevetett és megjegyezte, hogy csak ennyit tudsz. Az ütés akkor nem tűnt komolynak.

El kellett távolítani a lépét

Azonban a hasba vágott férfi délután – amikor mentek haza a munkábó – a kocsiban már rosszul érezte magát. Orvoshoz akkor nem ment panaszaival, másnap reggel viszont már mentő vitte kórházba, életveszélyes állapotban volt. Azonnal megműtötték, az ütéstől ugyanis leszakadt a lépe, amit el kellett távolítani.

Felfüggesztett börtön az indítvány

„A főügyészség a büntetlen előéletű férfivel szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabására tett indítványt” – ismertette a megyei főügyészség szóvivője, Ocsvai Ágnes.

Rossz vicc volt

A faluban többen is hallottak a majdnem tragédiával végződő viccelődésről. „Ez rossz vicc, megérdemli, hogy vádat emeltek ellene….az ilyesmi az rossz vicc” – vélekedett az egyik helyi. Azt, hogy a barátját életveszélyesen hasba vágó férfi milyen büntetést kap, a Szolnoki Törvényszéken döntik el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: police.hu.)