Betonoszlopnak ütközött és felborult egy személyautó a 18. kerületben, az Üllői úton. A sofőrnek óriási szerencséje volt, hogy nem történt nagyobb baj az ütközést követően.

Betonoszlopnak ütközött

Betonoszlopnak ütközött egy személyautó a 18. kerületben, az Üllői úton, az iparvasút közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kidőlt az oszlop

Az ütközés következtében kidőlt az oszlop. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, és kórházba szállították a sofőrt. A baleset okait még vizsgálják.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Rosszul lett, felszaladt a padkára”

„Pont előttem történt, szerencsére sokan voltunk, aki azonnal próbált segíteni. A sofőr rosszul lett, ezért áttért a szemközti sávba, felszaladt a padkára és felborult. Elvileg komolyabb sérülést nem szenvedett, de a mentők bevitték a kórházba” – írta egy hozzászóló a Facebookon a történtek kapcsán.  

Szerencséje volt

„Ott jöttem el mellette, felborult, az oszlop megsérült, de szerencsére nem dőlt rá az autóra. Akkor még a mentők nem értek oda” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Megdobta az autót a padka

„A betonoszlop fent van a járda mellett, a padka dobta meg az autót, az oszlop pedig fogta az ütközést” – tette hozzá egy másik szemtanú.

A baleset helyszíne

Tragédia Cegléden

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy tragikus baleset történt hétfő este sötétedés után Pest vármegyében. Egy személyautó sofőrje nekiütközött hátulról egy lovaskocsinak Cegléd külterületén.

Meghalt a lovaskocsi hajtója

Az ütközés következtében a lovaskocsi sofőrje az árokba esett. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A hátulról érkező autót egy 54 éves férfi vezette.

Kiderült, ki az áldozat

Egy Facebook oldal további képeket közölt a balesetről. A kommentekből kiderült, hogy a lovaskocsi hajtója az egyik ceglédi általános iskola karbantartója volt. A rendőrség annyit közölt, hogy az áldozat 58 éves volt.

Megpróbálták újraéleszteni

A baleset helyszínére gyorsan megérkeztek a mentők és a rendőrök is. A mentők megpróbálták újraéleszteni a lovaskocsi sofőrjét. Erőfeszítéseik azonban hiábavalónak bizonyultak, a férfi életét nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: fejre állt egy autó a főváros 18. kerületében. Fotók: 18. kerület/Facebook