Tragikus kimenetelű baleset történt a 11. kerületi Egér úton szombaton nem sokkal dél előtt. Egy Mazda MX-5 kabrió haladt a Tétényi út felé, amikor a Péterhegyi úti jelzőlámpás kereszteződés után a vasúti aluljáró előtt a hátsókerék-meghajtású autó megcsúszott a nedves úttesten. Helyszíni fotóinkat a cikk alsó részén találod.

Beton villanyoszlopnak csapódott

A sofőr férfi elvesztette uralmát gépjárműve felett, a Mazda keresztbe csúszott, felugratott a járdára, majd a bal oldalával egy beton villanyoszlopnak csapódott. A férfi beszorult a roncsba, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első ajtó levágása után tudták csak kiszabadítani, majd átadták a mentőknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

Sajnos a Mazda sofőrjének nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Ebben az autómodellben még nem volt ajtóba épített légzsák, azzal talán lett volna esélye túlélni az ütközést. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lezárták az utat

Az Egér utat az életmentés idejére a városközpont felé a Péterhegyi úttól teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték, majd a helyszíni szemle alatt a belső sávban engedték a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sátorra is szükség volt a helyszínelésnél

Szinte rácsavarodot az oszlopra a Mazda

Nem sok maradt a sportautóból

Képek: Kékvilligó/G.K.