Önkezével vetett véget az életének egy 27 éves férfi Sajóládon. Róbert után négy kisgyerek maradt félárván.

Nem volt előjele

A férfira a párja, Ildikó talált rá, ekkor már nem élt, felakaszttta magát. A szerettei egyszerűen el sem tudják képzelni, a fiatal férfit mi vitte rá erre a végzetes döntésre, a család állítja, semmiféle előjele nem volt a tragédiának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Négy gyerek maradt félárván

A férfinak négy gyermeke is született, ám a gyermekek édesanyjával különváltak, egy ideje új párja, Ildikó oldalán találta meg a boldogságot. A nő a Ripostnak beszélt arról, hogy Róberttel nagyon boldogok voltak, közös életet terveztek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Új párjával a közös jövőt tervezte

„Őszintén szerettük egymást és már az esküvőt terveztük. Természetesen közös gyermeket is szerettünk volna, Robinak az előző kapcsolatából származó négy gyermeke mellé” – magyarázta Ildikó, aki hozzátette, senkinek nem kíván ehhez hasonló fájdalmat.

Jókedvűnek tűnt

„Boldogok voltunk, és mindent megbeszéltünk egymással, ennek ellenére nem tett rá utalást, hogy valami nyomasztotta volna. Szerintem nem is volt igazán ellensége” – árulta el a gyászoló nő, aki arról is beszélt a végzetes napon Robi még jókedvűnek tűnt.

Sikított

Éppen ezért érhetetlen, ami történt, a férfi élettelen testét aztán Ildikó fedezte fel, akinek a sikítására odarohantak a közelben tartózkodó rokonok is.

Hívták a mentőket, de hiába

Nem engedték meg, hogy odamenjek hozzá, de azt látni lehetett, hogy már semmit sem tehetünk a szerelmemért. Felakasztotta magát… Sírva könyörögtem neki, hogy maradjon mellettem, ne hagyjon el, míg a többiek hívták a mentőket”

Nem lehetett újraéleszteni

Bár a mentők hamar a helyszínre érkeztek, de a férfit már nem lehetett újraéleszteni. Ildikó teljesen összeomlott a tragédia után, azt mondja a szerelme nélkül vége az életének.

Senki nem érti

Róbertnek egyébként hat testvére is volt, egyikük azt mondta: „Most a legfontosabb, hogy Robi megkapja a végtisztességet, ez nem pénz kérdése. A gyerekeiről természetesen gondoskodni fogunk. Robi remek apa és jó testvér volt. Ötletünk sincs, miért dobta el váratlanul az életét.”

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció