Szörnyű tragédia történt vajdasági Oromon, egy 3 éves kisfiút gázoltak halálra. Bár a kisfiú életéért sokáig küzdöttek, végül elmaradt a várt csoda.

Az ovi felé sétáltak

A 3 éves Hegedűs Martinka a szüleivel, a nagymamájával és az ikertestvérével sétál az óvoda felé, éppen a zebrán mentek át, amikor egy hatalmas sebességgel érkező autós már nem tudott megállni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

15 méter repült

A sofőr elgázolta a kisfiút, aki mintegy 15 métert repült. Az autós azonnal megállt, kiugrott a járműből és próbált segíteni a gyermeken. A kicsit hamar a szabadkai kórházba vitték, ám hiába az orvosok hősies helytállás, végül nem lehetett megmenteni az életét, Martin a baleset után pár órával elhunyt, írja a Délhír.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eltemették

A 29 éves gázolót az eset után a rendőrök előállították és őrizetbe vették. A gyermeket a tragédia után október 13-án, pénteken kísérték utolsó útjára, a helyi római katolikus temetőben helyezték végső nyugalomra.

Gyerekgázolás Pomázon

Ahogyan arról a Kékvillogó is hírt adott drámai baleset történt szeptember közepén Pomázon: egy gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy iskolás fiút. A fiút mentőhelikopter szállította kórházba. 

Megszólaltak a szülők

A sokkoló eset után nem sokkal megszólaltak a szülők, akik elmondták, szerencsére a gyermekük jól van, gyógyulgat. A szülők a baleset körülményeiről is hírt adtak, azt követően, hogy több, ellentmondásos információ is megjelent a médiában.

Ezt mondták

„A gyermekünk a „Németes iskolából” a zeneiskolába ment. A zebránál megállt, leszállt a bicikliről és egy anyukával és a kislányával az áthaladásra várakoztak. Miután a balról (Csobánka felől) közlekedő autósok megálltak, hárman együtt – gyermekünk a kerékpárját tolva – indultak át a gyalogátkelőhelyen” – idézték fel.

Így történt a baleset

Hozzátették: fiúnk a zebra felénél túlhaladva, az anyuka és a kislánya mögött felszállt a biciklire, s a zebra végén a hátsó kerekénél (amit szintén megvizsgáltak a rendőrök) elütötte őt egy jobbról, a város felől érkező autó.

Nem fékezett

„Elmondások alapján az autó relatív nagy sebességgel (vélhetően fékezés nélkül mert mi ABS-halvány-szaggatott féknyomot nem találtunk) csattant az út szélén már csaknem a zebrát elhagyó kerékpárnak” – írták a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

„Az autó fékezés nélkül csattant a kerékpárnak” – Megszólaltak a szülők, újabb részletek derültek ki a pomázi gyerekgázolásról

Kiemelt kép: Illusztráció