Halálos kimenetelű motoros baleset történt a főváros 9. kerületében, a Gyáli úton. Három motoros tartott kifelé a városból, az M5-ös autópálya kivezető szakasza felé az egyirányú felüljárón, majd egyikük az egyik kanyarban eddig ismeretlen okból balra kisodródott. A kiérkező mentők sajnos nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Tudósításunk végén mutatjuk a helyszínen készült megrázó felvételeket.

Ismeretlen okból kisodródott

Pünkösd hétfő délután halálos kimenetelű motoros baleset történt a főváros 9. kerületében, a Gyáli úton. Három motoros tartott kifelé a városból, az M5-ös autópálya kivezető szakasza felé az egyirányú felüljárón. Egyikük, egy 30 év körüli bócsai férfi Honda CBF 600 típusú motorral a belső sávban haladva, a lejtőn lefelé lehagyta két társát, ám az ezután következő enyhe jobbkanyarban eddig ismeretlen okból balra kisodródott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letarolta a növényzetet

A motoros a belső betonszegélynek ütközött, majd felugratott a szalagkorlát melletti bokrokkal benőtt sávra, ahol több tíz méteren keresztül letarolta a növényzetet. Ezután a szalagkorlátnak csapódott, majd visszazuhant az úttestre ő is és a motor is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen életét vesztette

A kiérkező mentők sajnos nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Annyi bizonyos, hogy más jármű nem játszott szerepet a baleset bekövetkeztében, de hogy miért nem tudta bevenni a kanyart, a későbbi vizsgálatok fogják kideríteni, mivel a másik két motoros nem láthatta, konkrétan mi is történt, a Hondás annyira elhúzott tőlük.

Halottszemle a Gyáli úton

A Gyáli utat a helyszínelés és a halottszemle idejére, több órára teljesen lezárták a Könyves Kálmán körút és az Ecseri út között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK