Brutális gyilkosság ügyében születik ítélet a napokban. A férj meggyilkolta várandós feleségét, ráadásul a három éves, közös gyermekük végignézte a vérfagyasztó kivégzést.

Nem bocsátható szabadlábra

Szegeden 2000 novemberében történt a vérfagyasztó eset, és egy héten hirdet ítéletet a Szegedi Ítélőtábla. A gyilkos férjet első fokon 20 éve fegyházbüntetésre ítélték úgy, hogy feltételesen sem bocsájtható szabadságra. De ez ellen a védelem és a vád is fellebbezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Válni akartak

A férfi a tragédia reggelén, minden előzmény nélkül támadt a hét hónapos, várandós feleségére. A nő még aludt, így védekezni sem tudott. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Három éves kislány volt a szemtanú

A tragédia legszörnyűbb részlete talán az, hogy a pár közös, három éves gyermeke is a szobában tartózkodott, és kénytelen volt végignézni a mészárlást.

Az anyjának vallotta be a tettét

A szörnyű gyilkosság után az apa előbb lemosta magáról a vért, majd felkapta a kislányát és a szüleihez ment. Itt az édesanyjának vallotta be először, mit is tett.

Az anya jelentette fel a fiát

Az édesanya nem bírta elviselni a hihetetlen fájdalmat és értesítette a rendőrséget, akik nagy erőkkel vonultak ki. Fél óra sem kellett és máris kattant a bilincs a gyilkos apa karján.

Paranoid személyiségzavarral küzdött

A szakértők megállapították, hogy a férfi paranoid személyiségzavarral küzd, ami közepes fokban korlátozta beszámítási képességét a bűncselekmény idején. A gyilkosság előtti este fogyasztott alkohol is közrejátszhatott a gátlások oldásában. – írta a life.hu.

Tavaly Újfehértón történt hasonló eset

Ahogy arról korábban a kékvillogo.hu is beszámolt, ott is egy válófélben lévő pár vitája ért véget tragédiával. Egy 51 éves férfi végzett kegyetlenül egykori párjával.

Gyilkosság történt

A kiérkező rendőrök egyértelműsítették, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Elfogták

A szabolcsi nyomozók néhány órán belül, az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett elfogták a férfit. Az 51 éves támadót kihallgatták, őrizetbe vették. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Van segítség

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI