Ezt a kérdést olvasva minden bizonnyal mindenkinek beugrik egy-egy olyan ember – akár ismerős, rokon vagy kolléga, – aki bizony valamelyik végletet képviseli. Akadnak olyanok, akik egyfolytában takarítanak, pakolnak, minden csillivilli és makulátlan az otthonukban, és persze létezik szép számmal olyan ember is, aki meglehetősen rugalmasan képes kezelni a rend és a tisztaság fogalmát.

Persze muszáj hangsúlyozni, hogy egyik véglet sem a legideálisabb, az arany középút viszont ebben a témában is járható út lehet. De hogy mindenhol ilyen fontos-e a higiénia, és mennyire kell komolyan venni? Mai cikkünkben ennek járunk utána.

A használati utasítás nem csak egy darab papír!

Bár sokan hajlamosak sutba vágni a használati utasítást, amikor kicsomagolják a Pajkos Pajtástól rendelt vibrátort, mi óva intünk téged ettől a bakitól.

Ez a papír ugyanis rengeteg fontos és hasznos információt tartalmaz. Egy vibrátor esetében például azt, hogy csak szárazon vagy esetleg vízben is használható-e, hogyan kell bekapcsolni, milyen elem szükséges hozzá, ha kell egyáltalán. Sőt, a különféle anyagból készült vibrátorokhoz megírják azt is, hogy milyen típusú síkosítót érdemes használni hozzá.

És persze írnak a tisztításáról is, ami a vibrátorok esetében biztosan nem vehető félvállról, hiszen ha nem gondoskodsz megfeleleően a szexuális játékszeredről, könnyen vegyülhet az örömbe üröm – egy “klassz” kis fertőzés képében.

Hogyan tisztítsd a vibrátorodat?

Erről is részletes leírást találsz minden egyes darabnál, ugyanakkor vannak általános szabályok, amelyek minden vibrátor esetében igazak. 

  • Minden használat előtt és után kötelező az alapos és szakszerű tisztítás.
  • Csakis ép eszközt használj, így ha repedést, törést észlelsz a tisztítás kezdetén, akkor rendelj inkább egy újat a Pajkos Pajtás széles kínálatából!
  • Minden elemet és töltőt távolíts el.
  • A tisztítás során ne merítsd, ne áztasd, egy puha, külön a számára fenntartott ronggyal vagy kefével állj neki a tisztásnak – meleg, szappanos vízzel.
  • A vibrátor anyagának megfelelően használd az ajánlott tisztítószereket: szilikonból készült segédeszköz esetében vízbázisú, míg üveg- vagy latexvibrátoroknál inkább a speciálisan szexuális játékszerek számára kifejlesztett tisztítókat érdemes bevetni.
  • Fontos megnézni azt is, hogy mi az, amit semmiképp se használj, nehogy kárt okozz a kedvenc játékszeredben!
  • Tisztítás után lényeges, hogy alaposan szárítsd meg, hiszen minden csepp víz a baktériumok melegágya lehet. Száraz állapotban pedig egy külön a számára fenntartott dobozban tárold, hogy valóban tiszta is maradjon.

Mindig vedd komolyan a feladatot!

Ha ezekre odafigyelsz, akkor garantáltan sokáig élvezheted a játékszeredet, méghozzá egészségesen. Mivel ezek a játékok mind-mind intim helyekkel érintkeznek, és megannyi testnedv  kerül rájuk, ezért szigorúan tilos hanyagul bánni velük.

Csak a kezdeti rutin kialakítása macerás, de amint megvannak a lépések, már simán pár perc alatt el tudod mosni, így bármikor örömet szerezhetsz magadnak!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: pajkospajtas.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.