Szekrénysort borított fel, valamint konyhai gépeket tett tönkre az ittas férfi Sárisápon. Korábbi sérelmei miatt ment a volt élettáráshoz a 43 éves dorogi férfi december 31-én este.

Betörte az ablakot

Az ablakot betörve jutott a sárisápi házba, de a keresett személy nem volt otthon. Ittasan érkezett az ingatlanba, ahol rongálni kezdett. A konyhai gépeket összetörte, valamint egy szekrénysort is felborított. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Félmilliós kárt okozott

Az elsődleges adatok szerint, körülbelül 500 ezer forint kárt okozott. A tette után nyugodtan hazasétált, a dorogi rendőrök őt január 2-án gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövető ellen rongálás miatt indult büntetőeljárás, a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Múlt hónapban nem végződött ilyen szerencsésen a volt pár leszámolása

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, megkéselte volt feleségét és annak új élettársát, akinek elvitte és felgyújtotta a kocsiját is egy férfi kedd reggel. A tettes önként feladta magát, a nő életveszélyesen megsérült.

Az autót is ellopta

A férfi a 16. kerületi Arany János utcában, egy áruház mögött reggel fél hét körül késelte meg volt feleségét és annak élettársát. Az elkövető a megszúrt férfi kocsijával menekült el, de azt a közelben felgyújtotta és otthagyta.

A mentőállomáson kértek segítséget

A megkéselt pár a közeli mentőállomásra ment be segítséget kérni, onnan vitték őket kórházba. Az első adatok szerint a nő életveszélyesen, élettársa súlyosan megsérült.

Feladta magát

A szurkáló után a fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak, a férfi azonban nem sokkal nyolc óra után önként feladta magát a 16. Kerületi Rendőrkapitányságon. A BRFK életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt indított nyomozást.

Januárban is gyilkosság történt

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt egy éve Budapesten, a 16. kerületben szíven szúrtak egy férfit. A megölt családapa egy tolvajt próbált meg feltartóztatni, ám a férfi ekkor kést rántott, és szíven szúrta a 39 éves Sándort.

Vendégmunkások voltak

Ezt követően a rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a tettest, a tragédia Budapesten, a 16. kerületben, a Futórózsa utcában történt. N. Sándor, az áldozat itt élt az egyik négyemeletes ház első emeleti lakásában, a feleségével, valamint két lányával. Két évvel ezelőtt költöztek ide a Kárpátaljáról. 

Hiába küzdöttek az életéért

A mentők és az orvosok hiába küzdöttek életéért, már nem lehetett megmenteni. A rendőrök véreb módjára, házról-házra járták az utcákat, rögzítve minden nyomot, összegyűjtve a legapróbb információmorzsákat, meghallgatva minden lehetséges tanút. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció