Az egyik fideszes országgyűlési képviselő rokona az a 21 éves szentesi férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy az utcán megölt egy 52 éves nőt. Az Agrárminisztérium államtitkára azt mondta, semmit nem tud rokona tettéről. Egy biztos, a rendőrség még most is körözi Kocsárdi Dávid Mátét, aki bárhol megbújhatott, miután rájött, hogy milyen szörnyűséget tett.

Azonosították az elkövetőt

Azonosította rendőrség azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, múlt hét csütörtök délelőtt, társasházi lakása bejárati ajtaja előtt több szúrással megölt egy 52 éves szentesi nőt. Most kiderült, a rendőrség által körözött 21 éves Kocsárdi Dávid Máté a város kormánypárti országgyűlési képviselő családjához, pontosabban Farkas Sándor testvérének rokonságához tartozik.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Átadták a kamerafelvételeket

„Megrendített a tragédia, az áldozat családjával mélységesen együtt érzek, fájdalmukban osztozom! Mivel a tragédia Szentesen a József Attila utcához közel történt, még aznap este átadtuk a rendőrségnek a Fidesz iroda biztonsági kameráinak a felvételeit, amelyeken látszódik az utca egy része, remélem tudtuk segíteni a nyomozást” – mondta Farkas Sándor, fideszes politikus.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Semmit nem tud az esetről

„Habár testvérem révén rokoni szál fűz a feltételezett elkövetőhöz, nem tudok többet az esetről, bízom a rendőrség munkájában, hogy mielőbb megtalálják az elkövetőt és tettének megfelelő ítéletben részesítik!”

Farkas Sándor, miniszterhelyettes

Forrás: Facebook

Bosszú vezérelhette

A gyilkosság körülményei arra utaltak, hogy H. Andreát olyan ismerőse ölhette meg, akivel valami miatt haragban lehetett, a gyilkost a bosszú, valamiféle elégtétel vezérelhette.

Együtt dolgozott az áldozattal

Az emberöléssel gyanúsított fiatal férfi korábban együtt dolgozott az áldozattal, ott keveredhettek valamiféle konfliktusba, amit a férfi nem tudott levezetni, brutális kegyetlenséggel állt bosszút.

Nem tudni, életben van-e meg?

A gyilkosság gyanúsítottja azóta eltűnt, a rendőrség azt sem zárja ki, hogy nem csak menekül, hanem rádöbbenve arra, mit is tett, valahol öngyilkosságot kísérelhetett meg.

Személyleírása

Kocsárdi Dávid Máté 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítőnadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt és egy fekete Neuzer férfivázas kerékpárral közlekedett, azzal menekült el a helyszínről. Nem kizárt, a város környéken, a Tisza árterének erdői között bujkál, a rendőrök nagy erőkkel keresik.

Ezzel a biciklivel közlekedett

Forrás: poilce.hu

Itt lehet bejelentést tenni

A rendőrség arra kéri lakosokat, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Vagy névtelenül a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon tehet bejelentést.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: a körözött férfi – Forrás: police.hu