Gyermekekre borult egy lovas kocsi a csabacsűdi gyermeknapon. Hét fiatal sérült meg, mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre

Felborult a lovas kocsi

A rendőrség közlése szerint, hogy egy álló lovas kocsira szálltak fel az utasok, és eközben felborult a pótkocsi. A 14 óra 30 perc körül történt balesetben hét gyermek sérült meg, az első információk szerint mindannyian könnyebben. A rendőrség vizsgálja a baleset okát és körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter is érkezett

A békéscsabai mentésirányítás azonnal riasztott három mentőegységet, valamint a szentesi mentőhelikoptert is indította. A helyszínen tartózkodott továbbá egy, a rendezvényt biztosító mentőegység, amelynek tagjai azonnal megkezdték a sérültek vizsgálatát és ellátását. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba vitték a sérülteket

Egy sérültet mentőhelikopterrel, a többit pedig mentőautókkal szállították kórházba – közölte a beol.hu-val az Országos Mentőszolgálat.

Gázolás a fővárosban

Az egyik újpalotai Facebook-csoportban adták hírül, hogy a csarnoknál, a villamos megállónál található zebránál baleset történt. Elütöttek egy gyereket, akiért mentő érkezett és csak hosszas helyszíni ellátás után tudtak vele elindulni a kórházba. Forrnak az indulatok, megoszlanak a vélemények, a legtöbben a kislány édesanyját hibáztatják a történtek miatt.

Elütöttek egy kislányt

A szörnyű balesetet a reggeli forgalomban sokan látták, mégis másként emlékeznek a történtekre, legalábbis ez derült ki a Facebook-csoportban olvasható bejegyzésekből. A tény az, hogy elütöttek egy kislányt egy zebránál, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. 

Tartották bennük a lelket

„Anyuka telefonált, nem figyelt a gyerekre, ö meg lelépett a piros jelzés ellenére! Az autós lassan ment” – írta egy szemtanú. „Láttuk az esetet, sőt az én párom ment oda a kis gyerkőchöz és tartotta bennük a lelket, míg megérkezett a mentő” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Hiába kiabált az anyuka

„Én is ott voltam. A kislány anyja folyamatosan kiabált rémülten a gyereknek, hogy álljon meg, és szaladt, az úttest túloldalán, a villamos felőli oldalon, mert látta, hogy piros a lámpa, és hogy jön két autó” – fogalmazott egy helyi lakos.

„Egy cipőt láttam az úttesten”

„Én már csak azt láttam, hogy a gyerek a földön fekszik, nagyon sírt, anyukája simogatta, illetve egy cipőt az úttesten, az autó mellett” – fűzték hozzá nem sokkal később.

Súlyos sérüléseket szenvedett

A mentők hamar kiérkeztek, és a helyszínen kezdték el az iskolás gyermek ellátását. Meg nem erősített hírek szerint a kislány koponyatörést és zúzódásokat szenvedett, csúnyán megsérült az arca, de magánál volt végig. Felrepedt a szemöldöke és nagyon sírt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció