Hozzátartozója sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés miatt emelt vádat a Győri Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki stresszlevezetés érdekében rendszeresen verte a feleségét, és őt ennek eltűrésére kényszerítette.

A házaspárnak két gyermeke született, őket a feleség egyedül nevelte Győrben, mivel a vidéken dolgozó férfi a családját hetente egy-két alkalommal látogatta. A feleség a férj vállalkozásában, otthonról dolgozott.

A húszéves házasságuk utolsó éveiben a férfi a feleségével a munkahelyi stressz miatt egyre agresszívabb lett, és rendszeresen hangoztatta, hogy anyagilag tőle függenek. A férfi a feleségét az együttléteik alkalmával bántalmazta is, ennek rendszeres eltűrése érdekében kezdetben azzal érvelt, hogy ezt a stresszlevezetés céljából a felesége „igazán megteheti érte”, hiszen „ez a dolga”, ellenkező esetben ő „egy szemét alak” – írja a 24.hu.

Az asszony tiltakozását a férfi azzal próbálta megtörni, hogy a bántalmazó együttlétek nélkül egyre kevesebb, majd idővel egyáltalán nem biztosított semmilyen anyagi forrást a családjának.

A nő utóbb szakított a férfival, aki ekkor a nő ingatlanához ment, és mivel oda nem engedték be, feleségét és a saját szüleit is azzal fenyegette meg, hogy elvágja a torkukat.

Az agresszív férfi két évtől nyolc évig terjedő börtönt kaphat.

Kiemelt kép: illusztráció