Újabb rolleres tragédia! Életveszélyes állapotban szállították mentőhelikopterrel kórházba azt a rollerrel közlekedő férfit, akit egy autós elgázolt Balassagyarmaton. László végül nem élte túl a balesetet.

Rollerest gázolt egy fiatal sofőr

A durva baleset péntek délután történt. Egy 50 év körüli rollerrel közlekedő férfit, elgázolt egy 18 éves autót vezető fiatal Balassagyarmaton. A helyszínről származó információk alapján László egy földúton, garázssorról fordult ki az Algövér Mihány utcára, ahol az autós közlekedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem adott elsőbbséget

A rollerrel közlekedő férfi a hírek szerint nem adott elsőbbséget, amikor balra nagy ívben kikanyarodott a garázssorról, az autós pedig valószínűleg gyorsabban ment a megengedettnél.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Óriási erejű volt az ütközés

Az ütközés ereje akkora volt, hogy az autó teteje és a szélvédője is beszakadt, mivel a férfi arra zuhant rá. Az autós métereken keresztül cipelte magával a férfit, míg megállt. A férfi akkor esett le a betonra, amikor a kocsi megállt.

Újra kellett éleszteni  

A mentők több egységgel érkeztek a helyszínre. A férfit újra kellett éleszteni, majd mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről. László a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Összevágta az arcát

Az autót egy 18 éves fiatal vezette, mellette pedig egy nő ült, akinek az arcát összevágta a berobbanó szélvédő. 

„Rosszkor volt rossz helyen”

„Már régóta ismerem Lacit, sosem száguldozott és nem hülyéskedett! Sajnos rosszkor volt rossz helyen” – mondta az áldozat egyik ismerőse. „Térkövek lerakásával, útburkolatok javításával foglalkozott. Vállalkozó volt. Emiatt sokan ismerték és kedvelték őt. Úgy tudom, hogy hazafelé tartott, hiszen a baleset helyszínétől csupán pár utcára lakott. Nagyon sajnálom, ami történt” – tette hozzá a Metropolnak.

Összeroppant a családja

„Tényleg jó ember volt és nagy veszteség, hogy nincs többé. Azt hallottam, hogy a családja beleroppant a tragédiába. Nagyon sajnálom őket is” – fejezte be az ismerős.

Az életébe került

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy balszerencsés balesetben, tragikus körülmények között vesztette életét Budapesten a magyar női labdarúgás és futsal egyik ikonikus alakja. Heidt Edina életének 37. évében halt meg, egykori csapattársait sokkolták a történtek. Az elhunyt nő egyedül nevelte hatéves kislányát, aki a napokban kezdte meg az általános iskolai tanulmányait.

Elesett egy rollerrel

Mint kiderült, a sportolónő egy céges bulin volt Budapesten, ahonnan rollerrel indult el, majd a 2. kerületben, a Frankel Leó úton az elektromos roller elakadt. A nő elesett és beverte a fejét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció