Egy 41 éves soproni férfi 24 éves barátjával együtt berontott volt élettársához, és annak jelenlegi párjához, majd egy asztallábbal ütlegelte őket.

Két férfit fogtak el

A rendőrségre 2022. március 19-én 16 óra körül egy soproni verekedésről érkezett bejelentés. A helyszínen a rendőrök két férfit fogtak el, akik először egy lapáttal betörték annak a lakásnak az ajtóüvegezését, ahol a sértett tartózkodott, majd miután a lakásba beengedték őket, verekedni kezdtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ide rontottak be:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Asztallábbal vágta állon volt élettársa mostani párját

A 41 éves férfi egy esetben egy asztallábbal állon vágta volt élettársa jelenlegi párját, majd nekiesett az asszonynak is, akit a fején és a testén ütlegelt a fadarabbal.

FRISS!

Kórházba vitték őket

A bántalmazás következtében a nő és párja is megsérültek, mindkettőjüket a mentők kórházba vitték, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Fotó a helyszínről:

Súlyos testi sértés

A bűncselekmény két feltételezett elkövetőjét a rendőrök a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindegyiküket súlyos testi sértés bűntette, valamint annak kísérlete, illetve a 24 éves férfit rongálás vétsége miatt is gyanúsítottként hallgatták ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu