Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt csütörtök este riasztották a budapesti rendőröket Angyalföldre, a bejelentés tanúsága szerint a 13. kerületben, a Danubius utca egyik társasházában a folyóson feküdt egy súlyos sérülésekkel rendelkező férfi. A férfi végül belehalt a sérüléseibe, továbbá kiderült, 34 éves élettársa végzett vele.

A helyszínre siettek a mentők

Amint azt portálunk is megírta a férfit egy éles tárggyal sebezhették meg. A mentők a lehető leggyorsabban megkezdték a férfi újraélesztését, azonban minden igyekezetük ellenére a szerencsétlenül járt személy életét már nem tudták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiderült, ki a gyilkos

A rendőrök aztán hamar megtalálták a feltételezett elkövetőt. A zsaruk egy 34 éves nőt fogtak el a helyszínen. Az ő elszámoltatása a rendőrség közleménye szerint folyamatban van.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Féltékenységből ölhetett

A Tények friss információi szerint a nő a meghalt férfi élettársa volt, a részeg nő pedig feltehetően egy féltékenységi roham kellős közepén borulhatott el annyira, hogy végzett a párjával. A férfi öt évvel fiatalabb volt a nőnél, s bár megpróbált kimenekülni a lakásból, a sérülése annyira súlyos volt, hogy az ajtóban összeesett.

Végig nézték a gyerekei

A borzalmakat ráadásul végig nézték a nő két éves ikerfiai, akik éppen láthatáson voltak az édesanyuknál. A gyerekek egyébként az apjukkal éltek, ő ugyanis elperelte a fiúkat a volt párjától. A kicsik még akkor is ott voltak az őrjöngő anyuk mellett, amikor a rendőrök a helyszínre értek.

A szívét érte

A rendőrök aztán órákig helyszíneltek a Marina parti lakásnál, úgy tudni a nő az éles tárggyal pont a szívén sebesítette meg az élettársát. A szomszédságot sokkolta az eset, állításuk szerint a pár a tragédia reggelén még békésen vásárolt a közeli boltban.

Részeg volt

Ezután történhetett valami, a nő inni kezdett, állítólag még a szomszédból is kért bort, a részegsége pedig vélhetően féltékenységbe csapott át. Ezután támadt rá a párjára, akinek bár próbálták a mentők megmenteni az életét, már nem lehetett rajta segíteni. A nő egyébként nem tett vallomást, ennek ellenére a letartóztatását kezdeményezték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Kapcsolódó:

Megöltek egy embert Angyalföldön csütörtök este: egy társasházban történt a gyilkosság, az elkövetőt még tegnap el is fogták

Kiemelt kép: Tények videorészlet