Fogvatartásáról posztolt a Facebookon és azonnali rendőri segítséget kért egy 15 éves fiatal lány a Pilisről. A jelek szerint azonban csak unatkozott és jó heccnek tűnt ilyesmivel poénkoni, ugyanis mint kiderült a bejegyzésből semmi nem igaz.

Ezt posztolta a lány


Az alábbi szövegű üzenetet tette közzé egy Nikii nevű lány: ” Kerem ha valaki olvassa ezta ki irast kerem segitsen mert bajba vagyok 15 evesen elszoktem de megbantam most meg nem tudok elmenni nem engedik higy felhivjam anyukamat segitsenek pilisen tartanak szollodulo***7 alat kuldjek a rendoroket siesenek ketem” – vette észre a 112pres.hu.

Egy olvasó vette észre a felhívást

Mint a lap írja egy olvasójuk juttatta el hozzájuk a felhívást, ezután a 112press munkatársai tárcsázták a segélyhívót, hogy megtudják, történt-e már bármilyen lépés a segítségkéréssel kapcsolatban.

Ezt mondta a rendőrség

A lap a rendőrségtől megtudta, hogy több bejelentés is érkezett az ügyben, az egységek ki is szálltak a megadott helyrajzi számú, egyébként lakatlan területre, de nem találtak fogva tartott lányt.

Megtalálták a bejegyzést közzétevő lányt

A 112press információi szerint a rendőrök felkutatták a bejegyzést közzétevő lányt. Azt azonban nem tudják, hogy indul-e eljárás a fiatalkorú ellen, azonban az az egy biztos: ezek a megtévesztő bejegyzések nagyon károsak azokra nézve, akik valóban bajban vannak.

A fekete furgonos emberrablók

Több hasonló történet is bejárta már a magyar médiát, az egyik legfelkapottabb a fekete furgonos gyerekrablók története.. Az országban több helyen elterjedt már a bevásárlóközpontokból elcsalt és fekete furgonnal elrabolt gyerekek sztorija, akit külföldiek rabolnak el és a jármű raktere műtőnek van berendezve, hogy a szerveket azonnal ki tudják műteni. Ez a történet szinte minden évben előkerül különböző hazai településekre adaptálva, illetve mi is több hasonló pletykáról számoltunk már be az elmúlt években. Ezek mind kitalációk voltak, többet a rendőrség is vizsgált.

Érdi rémmese

Egyáltalán nem egyedi egyébként a fenti eset: a KékVillogó még a nyáron számolt be arról a fiatal lányról, aki azt állította, hogy fényes nappal rabolták el Érden, egy autóba tuszkolták és megerőszakolták.

A lelkiismeretével nem tudott elszámolni, ezért találta ki a történetet

Mint megírtuk a fiatal lány nem tudott másképp elszámolni elvesztett szüzességével az a 15 éves érdi kamasz lány, aki 16 éves szerelmével egy rémmesét talált ki. Az ügy részleteiről itt írtunk.

Kiemelt kép: Illusztráció, Gettty Images