Fának csapódott egy autó Kiskunmajsa és Ötfa között, miközben nagy sebességgel a városközpont felé haladt vasárnap éjszaka. A tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a sérültet, akinek már csak a holttestét tudták kiemelni. Hétfő reggel ketten haltak meg Bócsánál, miután autójuk egy busszal ütközött.

Fának csapódott

Egy fiatal férfi meghalt, miután fának csapódott autójával az 5402-es számú úton, Kiskunmajsa külterületén – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. Azt írták, hogy egy 22 éves szanki férfi az út 29-es kilométerénél megelőzte az előtte haladó járművet, majd egy balra ívelő útkanyarulatban lefékezve az autója keresztbe fordult, és egy fának csapódott.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Versenyezhettek az autók

A delalfoldinfo.hu azt írja, a 22 éves helyi férfi, már a becsapódáskor szörnyethalt. A mentők már nem tudtak rajta segíteni. A helyszínen tartózkodó fiatalok elmondták, hogy több autó is nagy sebességgel versenyzett, amikor a baleset bekövetkezett. Szerintük a fának csapódott autó tunningolt volt és az áldozat is részt vett a versenyzésben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Busz és egy autó ütközött

Az 54-es számú főút 26-os kilométerénél hétfő reggel 6 óra körül egy kocsi, előzés közben, nekicsúszott egy autóbusznak, majd az árokba borult. A jármű sofőrje és utasa a baleset során olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették – olvasható a rendőrség oldalán.

Kiszakadt az akkumulátor

Az esethez kiskunfélegyházi és kecskeméti hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult. A rajok a tizenkét utast szállító autóbuszt áramtalanították, az árokba csapódott személykocsi akkumulátora kiszakadt az ütközés erejétől. Az esethez mentő is érkezett. A főutat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták.

Két román utas meghalt

Helyszíni információink szerint Bócsa felől haladt egy lengyel rendszámú személyautó, amikor előzésbe kezdett, és a Jakabszállás felől érkező Volán busszal félfrontálisan ütközött. A karamboltól az autó berepült az árokba, és a két román utasa meghalt a helyszínen.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció