Egy utánfutós Opel és egy Citroen személygépkocsi ütközött össze félfrontálisan a Vas vármegyei Bükön. A kiérkező tűzoltóegység az Opel súlyos sérüléseket szenvedett sofőrjét feszítővágó berendezés segítségével emelte ki a járműből. Beszámolónk végén láthatják a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság helyszíni felvételeit.

Félfrontális ütközés

A Vas vármegyei Bük határában egy utánfutós Opel és egy Citroen személygépkocsi ütközött össze félfrontálisan. A kiérkező tűzoltóegység az Opel súlyos sérüléseket szenvedett sofőrjét feszítővágó berendezés segítségével, a Mentőszolgálattal közösen emelte ki a járműből, majd kórházba szállították.

Nem használta a biztonsági övét

Mint kiderült, a vétlen sofőr nem használta a biztonsági övét, az ütközés következtében átrepült a jobb első ülésre és súlyosan megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fontos lett volna…

„Most majd minden apró időjárás-változásnál is emlékezni fog arra, hogy milyen fontos lett volna az öv használata…” – írta egy kommentelő az eset kapcsán. A kivonuló egységek mindkét járművet áramtalanították, a helyszínen idején teljes útzár volt érvényben.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság