Vascsővel ment neki volt párjának egy férfi Kecskeméten. A megvadult férfi az egykori élettára által használ autót akarta visszaszerezni, miközben a vascsővel hadonászott azzal fenyegette a nőt, hogy kioltja az életét. A férfi ellen most emelet vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség.

Számon kérte a nőt

A vádirat szerint a kecskeméti férfi röviddel azután, hogy őt a bíróság más ügyben jogerősen börtönbüntetésre ítélte, 2022. június 29-én késő este meglátta a volt élettársát, amint egy autómosóban a használatában lévő járművet mossa. Mivel a férfi a kapcsolatuk megszűnése után igényt tartott az autóra, ezért megállt, hogy számon kérje a nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vascsővel indult meg a nő felé

A férfi 1 méter hosszúságú vascsövet ütésre emelve elindult a sértett felé, miközben megöléssel fenyegette meg. Kihasználva a nő rémültségét, a férfi beült a vita tárgyát képező járműbe és olyan nagy sebességgel hajtott ki a mosóból, hogy a jobb oldali első ajtóhoz csukott mosópisztolyt és annak csövét is kiszakította.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összetörte a hátsó szélvédőt

Ezután a férfi a vascsővel összetörte a hátsó szélvédőt, a kétoldali pillangó tükröket és több helyen a karosszériát, több mint 350 ezer forint kárt téve a járműben.

Elvette a nő pénzét

Végül magához vette a nő iratokkal, készpénzzel és személyes használati tárgyakkal teli táskáját és távozott a helyszínről. A nő a férfi agresszív fellépése miatt a szomszédos üzemanyag-töltő állomáson kért segítséget.

Más is van a rovásán

A nyomozás során kiderült az is, hogy a férfi 2021 szeptemberében Kecskeméten kirabolt egy férfit, aki egy közösségi oldalon megismert „nővel” megbeszélt találkozóra érkezve a nő helyett a férfival találta magát szembe. A vádlott megragadta a tőrbe csalt férfi vállát és ruházatát, aminek hatására a megfenyegetett sértett összesen 217 ezer forintot adott át a rablónak.

Visszaeső

Az ügyészség a különös visszaesőnek számító férfit felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntette mellett rablás bűntettével, valamint rongálás vétségével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy kedvezménnyel nem szabadulhat. A jelenleg más ügyben jogerős börtönbüntetését töltő férfi ügyében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az eset:

Ez is érdekelhet:

„Hiányzol” – Megemlékezést tartottak a pesterzsébeti tragédia helyszínén, pajtásai könnyek között búcsúztak a 9 éves Ricsitől

Kiemelt kép: Ügyészség videórészlet