Egy 59 éves petőházi férfi teherautóval közlekedett, amikor Mezőörsnél összeütközött egy autóval, majd az a mögött haladó Volán busznak. A tragikus balesetben a teherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Tömegbaleset történt

Mint korábban beszámoltunk róla, június 18-án halálos baleset történt 81-es számú főút 63. kilométerszelvényében, Mezőörs közelében. A brutális tömegbalesetben egy 59 éves petőházi férfi a teherautójával előbb egy szemből érkező személyautóval, majd egy Volán autóbusszal ütközött frontálisan. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem élte túl a teherautó sofőrje

Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

30-an voltak a buszon

A baleset azért is volt olyan szörnyű, mert a balesetező buszon 30-an utaztak, és közülük 20-an megsérültek. A sérülteket a mentők a helyszínen ellátták, a súlyos sérülteket pedig kórházba szállították.

Teljesen széttört a kisteherautó

Mezőörsi tömegbaleset – Forrás: Police.hu

Nagy csattanás

A baleset helyszínétől csupán néhány házra lakó Nagy Sándor a Kisalföld megkeresésére azt mondta, hogy délután egy hatalmas csattanásra lett figyelmes. Kiment megnézni, hogy mi történt, és látta, hogy egy kisteherautó és egy autóbusz ütközött össze.

Mentőhelikopter is érkezett

„A mentők azonnal a helyszínre érkeztek és elkezdték a sérültek ellátását. Utána egy mentőhelikoptert láttam leszállni a házunkkal szemben lévő mezőre. A helikopter mellett elláttak egy súlyos sérült fiatalembert, majd elszállították. Az egyik szomszédom mesélte, hogy pont mielőtt hazaért volna, az ő sávjába is többször áttért egy hasonló kisteherautó vezetője” – mesélte Nagy Sándor.

Brutális nyomokat hagyott maga után a baleset

Mezőörsi tömegbaleset – Forrás: Police.hu

Forgalmas úton baleseteztek

Nagy Sándor azt is elmondta, hogy az útszakasz, ahol történt a baleset, nagyon veszélyes az erős forgalom miatt, rendszeresen történnek balesetek a település főutcáján. Tóth Gabriella a megyei rendőrség szóvivője megerősítette: a kisteherautó sofőrje a helyszínen elhunyt.

Estig helyszíneltek

A helyszíni szemle és a műszaki mentés este ért véget, azóta ismét zavartalanul haladhat a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mezőörsi tömegbaleset – Forrás: Police.hu