Vasárnap teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres, kétszintes épület Budapesten a 22. kerületben, a VII. utcában. A környéken élők ettől féltek. Sejtették, hogy az egymás hegyén-hátán tárolt lomok miatt nagy baj lehet a lakóházak között működő rendetlen autószerelő műhelyben. Nyolc embert kísértek ki az ingatlanból. Nézd meg a katasztrófavédelem helyszínen készült fotóit és a cikkünk alján elérhető videót.

Pattogott a forró pernye a tetőről

Gyorsan megérkeztek a tűzoltók

Óriási lángokkal tombolt a tűz

Hatalmas lángokkal égett vasárnap késő délután a 22. kerületi ház. A fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett 5 vízsugárral oltották az épületet.

Rengeteg tűzoltó vonult a helyszínre

Sok volt a szemét és a lom a ház udvarán

Az egyik helyi facebookos csoportban azt írják, hogy tele volt a kiégett ház udvara régi autókkal és szeméttel. Többen régóta attól féltek, hogy baj lesz a rendetlenségből.

Sokáig tartott az oltás

Elektromos hibára gyanakszanak

Többen tudni vélik, elektromos hiba okozhatta a tüzet a lomos házban. Közben a tűzoltók több gázpalackot is kihoztak az épületből.

Nyolc embert vizsgáltak meg a mentősök

A tűzoltás idejére nyolc embert kísérték ki az ingatlanból. A helyszínre mentők is érkeztek. 17 órára megakadályozták a tűz tovább terjedését – írják a katasztrófavédelem friss közleményében.

Ennyi maradt az épületből

Az utolsó izzó részeket is eloltották

Videó is készült az oltásról

Fotók: A Katasztrófavédelem helyszíni felvételei