A rendőrség és a Budapesti Közlekedési Központ együttműködésének keretében a 4-es, 6-os villamosvonalat ellenőrizték az egyenruhások. Nem unatkoztak a villamoson a rendőrök, az akcióról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Ellenőrzés a villamoson

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal október 20-án ellenőrizték a 4-es, 6-os villamost, a megállóhelyeket és azok környékét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogtak egy férfit

Az akció során a villamosmegállók közelében egy körözött személyt elfogtak, míg egy embert garázdaság szabálysértés és igazolás megtagadása miatt előállítottak.

Helyszíni bírság

Közterületi alkoholfogyasztás miatt egy, míg köztisztasági szabálysértés miatt két emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot.

Szabálysértés

A rendőrök összesen 18 emberrel szemben szabálysértési feljelentést tettek garázdaság, köztisztasági szabálysértés és közterületi alkoholfogyasztás miatt.

Biztonságos közlekedés

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát – írják a rendőrség közleményében.

Lesz még ilyen akció

A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az ellenőrzésről készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból