A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozói egy 28 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint felgyújtott Tasson egy családi házat, amiben többek között három gyermeke és volt felesége is tartózkodott.

Rengeteg konfliktus

Egy tassi asszony értesítette a rendőröket tavaly október 15-én este arról, hogy valaki lekapcsolta a ház külső villanyóráját és a gázcsapot is elzárta. Elmondta, hogy az otthonában férjével, lányával és három unokájával él. Korábban a lánya férje is velük lakott, de elváltak, ami számtalan konfliktust eredményezett a felek között. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jöttek a rendőrök, de…

Az asszony úgy vélte, hogy volt veje bosszantja a családot, amiért nem békül ki vele a lánya. A rendőrök a helyszínre vonultak, azonban nem érték ott a férfit és a környéken sem találták.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Tört-zúzott

Nem sokkal később újabb bejelentést kaptak a címről a kunszentmiklósi rendőrök. A nő most arról számolt be, hogy visszament a férfi, a ház külső létráján bejutott a tetőtérbe és tör-zúz.

Helyszíni felvétel:

Lángokban állt a ház

Az egyenruhások tudták, hogy ennek a fele se tréfa, és azonnal helyszínre vonultak. Azonban hiába siettek, a családi ház már lángokban állt mire odaértek. Rögvest a lakók kimenekítésébe kezdtek, majd – amikor a család minden tagját biztonságba helyezték – hajtóvadászatot indítottak a férfi felkutatására.

Fotó a helyszínről:

Megtalálták a gyújtogatót

A nyomozók a település minden szegletét átkutatták a gyújtogató után, sajnos sikertelenül, mert a férfi – a történtek után – ezidáig ismeretlen helyre menekült. Azonban a rendőrök elhivatott munkája most is eredményre vezetett. Az adatgyűjtések és tanúkihallgatások végül elvezettek a férfihez, akit tegnapelőtt elfogtak és őrizetbe vettek. A 28 éves törteli lakost jelentős kárt okozó rongálás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként és kezdeményezik a letartóztatását.  

Személyi sérülés nem történt

Az eset során szerencsére a gyerekek és a felnőttek sem sérültek, de a ház tetőszerkezete teljes egészében leégett és egy gázpalack is felrobban. Az ingatlanban hatalmas, 15.000.000 forint kár keletkezett. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu