Rablótámadás történt szerda délután Budapesten az Árkád Bevásárlóközpontban. Egy férfi késsel fenyegette meg az egyik pénzszállítót, hogy adja át neki a pénzt tartalmazó kazettát. Rengeteg rendőr van a környéken.

FRISSÍTÉS!

Sajtóhírek szerint a rabló még a bevásárlóközpontban bújkál. Az üzletközpontot csak a metró felőli kijáratnál hagyhatják el a bent tartózkodók, ahol legalább tíz rendőr áll, és csak kettesével-hármasával engedik ki az embereket. Az autók is csak egy kijáraton, a lakótelep felől hajthatnak ki, de csak azután, hogy a rendőrök minden autót és csomagtartót átvizsgálnak.

Késes férfi támadt

Az Árkád bevásárlóközpont szervizfolyosóján próbálta egy késes férfi elvenni egy pénzszállító cég alkalmazottjától a kezében tartott pénzkazettát ma 15 óra körül. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ellökte magától

A pénzszállító ellökte magától a támadót és elfutott. Nem sérült meg, és a rábízott pénzt is megmentette. A Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal megkezdte az elkövető felkutatását.​

Rengeteg a rendőr a környéken

A helyszínen tartózkodó tudósítók szerint rendőrök és katonák nagy számban szállták meg a helyszínt, hatalmas a készültség, érdemes elkerülni a környéket. A bevásárlóközpont boltjait három órára bezárták.

Lezárták az Árkádot

Az egyenruhások lezárták az Árkád bejáratait, a be- és kijövőket egyaránt alaposan ellenőrzik, nem is minden kijárat használható az elkövetőt még nem találták meg. 

Lövések Kispesten

Nem sokkal korábban gázpisztollyal lövöldöztek a kispesti Kossuth téren. A police.hu azt írja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság járőre április 14-én 13 óra 20 perc körül Budapest 19.  kerületében két lövést hallott a Kossuth tér irányából.

Két férfi verekedett

A rendőr az autójával a térre hajtott, ahol két férfi dulakodott egymással, az egyikük kezében pisztoly volt.

Letette a fegyvert

A rendőr a szolgálati fegyverét elővette, és a férfit felszólította, hogy a nála lévő pisztolyt tegye le. A férfi a felszólításnak eleget tett és letette a fegyvert.

Senki nem sérült meg

A helyszínen kiderült, hogy a pisztoly egy gáz- és riasztófegyver volt. Az eset során senki nem sérült meg.

Kihallgatták a rendőrök a lövöldözőt

A lövéseket leadó férfit bevitték a BRFK 19. Kerületi Rendőrkapitányságra kihallgatásra, a gázpisztolyt lefoglalták.  A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció