Holttestre bukkant egy járókelő Vérmezőn. A rendőrség szerint bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Mint. kiderült, a nő önkezével végzett magával, párja nem hívott hozzá mentőt. Néhány nappal ezelőtt Budapesten, a 11. kerületben emberi csontokat találtak lomtalanításkor.

Bulizni jöttek Budapestre

Női holttestre bukkantak Budapest 1. kerületében, Vérmezőn csütörtök délután. Az Index azt írja, a nő párjával Székesfehérvárról, bulizni jött Budapestre. A parti után  pedig úgy döntöttek, hogy a Vérmező parkban várják meg a reggelt. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Öngyilkos lett

Ám valamin összeveszhettek, ami miatt a nő öngyilkosságot követhetett el. A férfi nem hívott mentőt párjához, a holttestet később egy járókelő fedezte fel, aki azonnal értesítette a hatóságokat. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólalt a rendőrség 

Fülöp Gergely, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának osztályvezetője azt mondta, hogy „a Vérmező utcán holtan talált asszony halálával összefüggésben bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel”.Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

Emberi csontokat találtak 

Besétált a rendőrségre néhány nappal ezelőtt két személy, hogy emberi csontokat találtak Újbudán, egy lomtalanítás során. Elmondták, hogy a kidobott holmik között, egy szatyorban találták meg az emberi maradványokat.

Oktatási célra használhatták

A BRFK sajtóosztálya azt mondta, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A szakértő megvizsgálta a csontokat, és azokat feltehetően orvosi oktatási segédanyagként használták.

Ha segítség kell! 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció