A siófoki rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 43 éves balatonszemesi férfi eltűnésének ügyében.

Napok óta nem ad életjelet

A Siófoki Rendőrkapitányság a eljárást folytat egy balatonszemesi lakos eltűnése miatt, aki 2023. február 28-án szentendrei albérletéből ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott életjelet magáról. A férfi felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

Kincses Ervin Gábor 172 cm magas. Vékony, szikár testalkatú. Vállig érő, világos-őszes haja hullámos, amit jellemzően kiengedve hord. Őszes, sűrű, borostaszerű szakállt visel. Vállán egy fekete színű gorilla, vádliján pedig sötétkék cápafej tetoválás látható. Eltűnésekor zöld túrakabátot, zsebes nadrágot és hosszú szárú, sötét sportcipőt viselt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotón az eltűnt férfi

Ezt kéri a rendőrség

Aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Siófoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2700-ás mellék) telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Budapesten egy 11 éves kisfiút keresnek

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Jónás Krisztofer ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves fiú egy 18. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. 

Személyleírása

Jónás Krisztofer körülbelül 160 centiméter magas, sovány alkatú. Haja rövid, barna, szeme barna. Eltűnésekor sötétkék kabátot, farmert, valamint fehér sportcipőt viselhetett, olvasható a police.hu közleményében.

Fotón a kisfiú:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Jónás Krisztofer tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Pécsen egy kamaszlány tűnt el

A rendőrség közlése szerint Pécsen egy 14 éves kislány tűnt el, mint írják a lány 2023. január 17-én 7 óra 45 perckor a Pécsi Gyermekotthonból indult el iskolába, azonban oda nem érkezett meg, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírása

Kiss Virág körülbelül 150-160 cm magas, normál testalkatú, szeme barna, haja hosszú, barna. Utolsó ismert ruházata: fekete télikabát, sötét színű farmernadrág, barna sportcipő.

Fotón a kislány:

Ezt kérik a rendőrök

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az eltűnt férfi – Forrás: police.hu