Több mentő- és rendőrautó érkezett vasárnap este a Jégpince utcába Szombathelyen. A hatóságokat azért riasztották, mert Nótár Mary koncertjének ideje alatt brutális támadás ért egy házaspárt, akik a gyermekeikkel látogattak el a majálisra.

Ütötték

A Nyugat.hu hírportál információja szerint több férfi támadt rá egy gyermekeivel a koncertet élvező nőre. Az asszonyt az elmondások alapján teleszkópos bottal – amit a köznyelvben viperának neveznek – többször is megütötték a fején. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megütötte a támadót

A két gyermekével visszatérő apa azonnal a felesége védelmére kelt, az egyik támadót megütötte, de közben őt is többször fejbe vágták, emiatt a földre zuhant.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiesett a babakocsiból

A verést közelről nézték végig a házaspár kiskorú gyermekei. Négyük közül a legkisebb, egy kislány a dulakodás közben kiesett a babakocsiból, de nem sérült meg. A gyerekek kiborultak, órák múlva sem tudták abbahagyni a sírást. Őket az egyik hozzátartozójuk vitte el a majális helyszínéről.

Óriási seb

A megtámadott asszony fején két helyen keletkezett 10-10 centis sérülés. A haj leborotválása után kapoccsal fogatták össze a sebeket a kórházban. A férfi a fején és a mellkasán szenvedett sérüléseket. Csontja is törött, az estét a kórházban kellett töltenie. A családtagok éjfél után a Szombathelyi Rendőrkapitányságon tettek feljelentést.

Döntést hozott a Debreceni Ítélőtábla

24 évnyi fegyházat kapott az az O. Szilveszter, aki előre kitervelve gyilkolt egy koncerten, ahogyan arról korábban beszámoltunk. Tíz évre a közügyektől is eltiltották. 

Az LGT két tagja is zenélt, amikor megtörtént a szörnyűség

Az LGT zenekar két tagja, Karácsony János és Solti János a Zenevonat nevű formációval közösen koncertezett, amikor a gyilkos végrehajtotta tettét. O. Szilveszter egy közösségi oldalon előre szólt a haragosának, hogy meg fogja ölni, és végül be is váltotta az ígéretét a koncerten.

Nem lehet szabadlábra bocsátani feltételesen sem

A 24.hu hírportál kérdésére elárulta a Debreceni Ítélőtábla szóvivője, hogy a férfit nem bocsáthatják szabadlábra még feltételesen sem. A bűncselekményt előre kitervelt emberölésnek minősítették az elsőfokú ítéletet követően.

Prostitúcióra kényszerítette a párját a gyilkos

Egy fiatal nővel élettársi viszonyban élt O. Szilveszter. A kapcsolatból gyermekek is születtek, ám a családnak pénzügyi gondjai voltak. Közösen úgy döntöttek, hogy a fiatal hölgy a testével fog pénzt keresni. A férfi volt, hogy fizikai erőszakkal bírta rá párját arra, hogy az említett módon szolgáltatást nyújtson.

Az egyik ügyfél megsajnálta

2019 márciusában O. Szilveszter egy gyerekkori barátjának ajánlotta párja szolgáltatásait. Az illető kétszer is találkozott a nővel, a férfi megsajnálta a fiatalasszonyt. Végül a nő hozzá is költözött.

Nem tudta kezelni a helyzetet a későbbi gyilkos

O. Szilveszter rájött, hogy nem fog visszatérni hozzá a korábbi élettársa. Ezt követően 2019 augusztusában a fiatal nőt erőszakkal lerángatta kerékpárjáról. A hölgy elesett és meg is sérült. A későbbi gyilkos már akkor kijelentette, augusztus 18-án meg fogja ölni a nő új párját. Egy online közösségi felületen üzent is a férfinak, és verekedést kezdeményezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció