Vérszállító és egy személyautó ütközött a Fiumei úton, a figyelmetlen autós kidöntötte a villanyoszlopot, a vérszállító vezetőjét kórházba szállították.

Vért szállított

Szombat délután a Heim Pál Gyermekkorház orvosi ügyeletének autója, egy Suzuki Vitara vért szállított. A 8. kerületi Fiumei úton haladt a Baross téri felüljáró felől az Orczy tér irányába, amikor az Alföldi utcai torkolathoz ért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szirénázott

A Budapestkörnyéke.hu információi szerint a jelzőlámpa pirosat mutatott, a Suzukit vezető férfi a megkülönböztető fény- és hangjelzést használva tovább haladt, azonban arról nem győződött meg, hogy biztonságos-e az áthajtás.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljesen lezárta az utat a kidőlt villanyoszlop

Forrás: G.K.

Nem tudta elkerülni az ütközést

Épp akkor az Alföldi utcáról zöld jelzésen, figyelmetlenül éppen kikanyarodott egy Volkswagen Golf, így a vérszállító a Golf bal elejének rohant. Az ütközés előtti pillanatban a Vitara sofőrje hirtelen kormánymozdulatot tett balra annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést.

Villanyoszlopnak ütközött

Ez csak részben sikerült neki, mivel nekiütközött a Golfnak, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra, felhajtott a járdára, és kidöntött egy beton villanyoszlopot, amely azonnal kidőlt, keresztbe a Fiumei úton. Szerencsére az oszlop sem a Suzukira, sem, pedig a Volkswagenre nem dőlt rá.

Elszállították az autót

Fotó: G.K.

Nem sérültek meg

A Golf megpördült az úttesten, a gépkocsit vezető fiatal lány, de illetve a mellette ülő fiatal férfi nem sérült meg, mivel be voltak kötve és a légzsákok kinyíltak. A vérszállítót vezető férfi viszont a kirobbanó légzsákok ellenére beverte a fejét a belső visszapillantó tükörbe.

Megsérült a vérszállító sofőrje

A sorfőrnek megsérült a feje, valamint a baleset következtében sokkot kapott, a kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Információink szerint könnyűek a sérülései.

Az autó eleje sérült

Fotó: G.K:

Nem jártak a villamosok

A kidőlt oszlop miatt áramtalanították az egész környéket, ezért mintegy két órán keresztül a 24-es és 2B jelzésű villamosok nem közlekedtek, illetve a Fiumei úton is teljes útlezárás volt érvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni fotó – Forrás: G.K: