Holttestet találtak egy autóban a Bakonyban. A 40 év körüli férfi már több napja feküdt a kocsijában.

Letért az úttestről és közel száz méterre az úttól állt meg egy autó, a Tés és Jásd közötti szerpentin melletti erdőben.

A kocsit vasárnap este hét óra körül találták meg, a benne ülő férfivel, aki, akkor már napok óta nem élt. A deltahírek.hu úgy tudja, a férfi pár nappal korábban Győrbe indult, ám nem érkezett haza.

Többen azonnal a keresésére indultak. Napokkal később a szerpentinen, az egyik kanyarban egy útról letérő keréknyom vezetett a kocsiig. A férfi valószínűleg rosszul lehetett, ezért hajthatott a több méter mély szakadékba autójával.

A kocsi ezután még közel 100-150 métert haladt a meredek dombon keresztben lefelé, közben több kisebb fát kidöntött, végül egy bokros területen állt meg. Információink szerint az utastérben kisebb tűz is keletkezett, de az hamar kialudt, ugyanis a jármű összes ajtaja és ablaka zárva volt.

Az autót a móri tűzoltók csörlő segítségével vontatták fel az úthoz, majd egy darus autómentővel emelték az útra. Szemerei Péter rendőrségi sajtóreferens azt mondta, a kocsi vezetője egy 40 év körüli férfi volt. A bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Móri Önkormányzati Tűzoltóság