A Bimbó úti emberölés gyanúsítottjáról tett közzé felvételt a rendőrség, a nő a helyszínen tartott kihallgatás során vallott a bűncselekményről.

Beismerte tették

Ahogy írtunk róla, gyilkosság történt Budapest 2. kerületében, a Bimbó úton, miután a rendőrség egy idős nőt holtan talált az otthonában. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán most közzétett egy videót, amelyben a helyszíni kihallgatás egy részlete látható. Ebben ismeri be P. Gabriella, hogy végzett a nevelőanyjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hideg vérrel gyilkolt

Hát az volt, hogy nagyon mérges lett anyám rám, ezért idejöttem, és megöltem – mondta a helyszíni kihallatáson a 32 éves Gabriella. A gyilkosság idején a nővel volt a lakásban annak kétéves lánya, aki akkor épp egy másik szobában tartózkodott – írja Blikk.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hirtelen ideges lett

Nem, rám nézett és szemmel vert, és azonnal éreztem az ideget – válaszolt arra a kérdésre Gabriella, hogy történt-e bármiféle szóváltás. A videóból az is kiderül, hogy a nő két kézzel támadott neki nevelőanyja torkának, miközben gyermeke a másik szobában várta.

Itt a videó a beismerésről:

Nyilvánvaló volt a gyilkosság

A budapesti rendőrség szóvivője, Csécsi Soma egy keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy a helyszínre érve a rendőröknek azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy a 75 éves nő gyilkosság áldozata lett. Most az is kiderült, hogy a gyilkossággal az asszony nevelt lányát gyanúsítják.

Mindent beismert

A 32 éves nő a kihallgatásán és a helyszínen is beismerő vallomást tett. Kiderült, többféle eszközt is használt az anyja kivégzéséhez. Az ügy tragikusságát fokozza, hogy a nő kétéves kisfia ezalatt a lakásban volt.

Többször rátámadt

A nő már korábban is többször rátámadt mostohaanyjára, és egyéb bűncselekmények, többek között zaklatás és testi sértés miatt is eljárás indult ellene. Egy vita hevében korábban hasba rúgta a szomszédját, állandó munkája nem volt, mostohaanyjától folyamatosan pénzt kért, állandó volt a konfliktusuk köztük.

A fia hívta a rendőrséget

– Úgy tudom, hogy a harmadik emeletre mentek fel, mert valaki megölte az ott élő 75 éves hölgyet. Nem ismertem közelről őket, de azt tudom, hogy a férje orvos volt, vele élt. A férfi nem volt itthon, ugyanis jelenleg kórházban van, műtötték. Információink szerint az asszony fia hívta a rendőrséget, amikor este átment az szüleihez.

Durván elbántak vele

Információink szerint a kiérkező rendőrségi egységek is „átlagos” riasztáshoz érkeztek ki a házhoz. A fiú nem gyilkosság miatt, hanem rosszullét miatt kért segítséget a segélyhívón. Én nem tudom, hogy ki bánthatta az asszonyt – folytatta a szomszéd. – Ám azt hallottuk, hogy nagyon durván elbántak vele… Gondolom ismerhette az illetőt, ha beengedte magához a lakásba – zárta.

Emberölés Soroksáron

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta napok óta nem adott magáról életjelet, a megrendelt ételét is napokig nem vette át az idős férfi, akit megöltek Soroksáron. A szomszédok szerint Laci bácsi magának való ember volt, nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: részlet a rendőrségi videóból